Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Пловдив // Шампиони и отличници
Вината и ракии от Бургаско с престижни награди

Пловдивски панаир 2011: Махалата обра наградите за алкохол



Кой сега е номер едно на Винария. Джузепе Акардо, който от 7 години участва на изложения в панаира, получава грамота от конкурса „Изборът на потребителя“ за фреш Портокали от Сицилия. Награда му връчи Милена Тодорова, директор на Търговска дирекция.
Ключови думи: фирми, Пловдивски панаир, Фудтех, черноморски злато, винекс славянци
27 Февруари 2011, Неделя



26 български и чуждестранни компании спечелиха наградите в националните конкурси, организирани в рамките на изложенията Винария, Фудтех и Хорека Пловдив. Те бяха отличени сред изложители от близо 20 държави, които участваха в трите прояви на Международен панаир Пловдив.

26 български и чуждестранни компании спечелиха наградите в националните конкурси, организирани в рамките на изложенията „Винария“, „Фудтех“ и Хорека Пловдив“. Те бяха отличени сред изложители от близо 20 държави, които участваха в трите прояви на Международен панаир Пловдив.
 За първи път бе проведен конкурс за дизайн в два раздела – за експозиция и за опаковка. В първия призьори станаха щандовете на винарска изба „Телиш“ по проект на архитект Цветелина Недикова, на „Винал“  (архитект Тодор Василиев от Международен панаир Пловдив) и на „Ангелос естейт“ (архитект Тодор Босев). Голямата награда „Кристален тетраедър“ отиде при „Винпром Пещера“ и инж. Димитър Пулев.
 В раздела „Дизайн на опаковка, етикет и рекламни материали“ също имаше 4 наградени фирми. Като най-стилни бяха определени етикетите на вино „Драгомир“ с дизайнери Красимир Трифонов и Йордан Желев и на марка „Орехите“ на фирма „Белла България“ по проект на Юлиян Гълъбов. За бутилка и етикет грамота получи  „Винпром Ямбол“, който бе ангажирал дизайнера Джон Блекбърн за оформлението на  Стралджанска мускатова ракия. Голямата награда бе за бутилка, опаковка, етикет и каталог на вино „Дионис“, изработени от Йордан Желев за „Вини Сливен“.

Награди за Фирми от Бургас и Бургаска област

 Радостно е, че нашите производители обръщат все по-голямо внимание на качеството на продуктите и на техния външен вид, коментира проф. Сашо Драганов, председател на  Националната асоциация за дизайн и реклама, която организира надпреварата със съдействието на панаира.
 8 фирми стигнаха до финала в конкурса за иновативни продукти, представени на „Винария“, „Фудтех“ и „Хорека Пловдив“. Това са:
„Биоглоуб Инвест“, „Булконс Първомай“, „Каза Белла Л.М.“, „Милки Лаб“ (Италия), „Фабрика цукиерница Коперник С.А.“ (Полша), „Новиз“, „Георгиус Коурвоулис Електрик Протекшън“ (Гърция), „Хюгин Сведа България“.
 Най-оспорвана бе надпреварата в конкурса „Изборът на потребителя“, организиран съвместно от панаира и асоциация „Активни потребители“. Победителите в него бяха определени с гласовете на посетителите, които дегустираха продуктите. В раздела за вина най-предпочитани се оказаха  „Розе каберне“ и „Вила понта каберне совиньон и сира“ на „Черноморско злато“. Същата изба спечели и в групата на ракиите с „Бургас 63 лиценз“.
 Най-добър сред безалкохолните напитки се оказа фрешът „Портокали от Сицилия“ на „Селскостопанска компания Колори ди Сицилия“. Пчелният мед „Букет“ на ферма „Бормалийски“ стана победител в своята група, а при консервите бе отличена лютеница „Първомай“ на „Булконс Първомай“.
 „Арабиккафе“ на едноименната компания от Италия също бе сред победителите. С грамота си тръгна от изложението „Фудтех“ и българското бяло саламурено сирене на „Ел Би Булгарикум“. Сладките с нуга халва на италианската фирма „Дайс Долчиария“ се оказаха най-предпочитани.   Свинекомплекс „Голямо Враново-Инвест“ впечатли потребителите със своята сурово сушена шунка. Сред призьорите бе и фирма „Краси и Сие“ заради индийското кашу, което предлага на пазара.



Прочетено: 7749 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 моят изгрев Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Стилът на знаменитостите тошко приятелки Гараж на село ПОЛКОВНИКА МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development