Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Футбол
Първа тренировка за седмицата направиха футболистите на Черноморец – Бургас.

Черноморец – Бургас тренира в Поморие



Снегът не плаши героите наши
Ключови думи: Черноморец, Бургас, Поморие, стадион, Лазур, мач Черноморец ЦСКА
01 Март 2011, Вторник



Първа тренировка за седмицата направиха футболистите на Черноморец – Бургас.

Първа тренировка за седмицата направиха футболистите на „Черноморец – Бургас”. Преди тренировката лекарският екип прегледа почти всички футболисти. Някои от играчите имат охлузвания и леки оплаквания след двубоя с Академик, които обаче няма да им попречат да водят пълноценни занимания през седмицата. Тренировката се провежда на изкуствения терен в Поморие, поради снежната покривка от около 10 см на стадион „Лазур”.

В същото време екипите по поддръжка на съоръженията работят и до утре на обяд и трите затревени терена - на стадион „Лазур” и кампуса ще бъдат почистени от снега и напълно готови да приемат отбора на „акулите” в подготовката му за мача от втория пролетен кръг срещу ЦСКА.

С отбора от днес тренират и тримата нови футболисти – Йозеф Йозефсон, Алберто  Куадри и Мишел Кручиани,  които се очаква да получат  официално картотеки до дни и да се присъединят официално към селекцията на „Черноморец”, за да бъдат на разположение на старши треньора Антон Велков за предстоящите  шампионатни  двубои.

Програмата за седмицата включва тренировки на терените на кампуса и официалния на „Лазур”, като заниманията  ще бъдат редувани, за да могат игрищата да се запазят в добро състояние, което ще позволи на играчите да се подготвят максимално плодотворно за предстоящия двубой в събота срещу отбора на ЦСКА. 



Прочетено: 2706 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Списание Влъхвите Графила 2009, Бургас Странджански извор кафето ми Ремонт носачи Казанлък бургаска среща братска дялба обход в търсене на храна казан с тръжи Европейка Инкубатори за люпене на яйца
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development