Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Созопол - Ваканция СПА ЕКСПО 2011



Созопол загуби от чара си
Ключови думи: Созопол, туризъм, спа експо
05 Март 2011, Събота



Созопол бе представен за четвърта година на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011

Както Община Созопол писа, и всичко други копираха (това го пишем, за да не ни звънят :)

Созопол бе представен за четвърта година на Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011″ в София. Община Созопол участва със собствен щанд като в представянето на  туристическите възможности участие взеха още и туроператори от Созопл и Черноморец. Така бизнес и община успяха заедно да покажат най- доброто на Созопол като туристическа дестинация.

Созопол бе представен като атрактивна морска дестинация с развит културно- исторически туризъм и възможности за поклонически туризъм. Основен акцент в представянето бе откриването на мощита на Свети Йона Кръстител на остров Свети Иван през миналото лято, което направи Созопол най-популярния български морски курорт.

На посетителите бе представен филма  на община Созопол за мощите на Свети Йоан Кръстител-„Чудото на Созопол”.Специално за поклоническия туризъм, общината създаде и специален поклонически пътеводител, в който са включени всички църкви и параклиси както в Созопол, така и във всички населени места в обищната.Автор на поклоническия пътеводител е Божидар Димитров.

Интересът към Созопол и разнообразните му възможности за туризъм, който предлага бе голям през цялото време на борсата, като през щанда на община Созопол преминаха стотици посетители, както обикновени зрители, така и представители на бранша, както родния, така и от Гърция, тунис, Италия,Турция и Германия. Интересът към Созопол на софийската туристическа борса бе повлиян и до голяма степен от резултатите от националната класация „Чудесата на България”, в която  градът спечели безапелационно първото място.

В тазгодишното издание на борсата взеха участие повече от 290 български и чуждестранни компании, които предлагат бази за почивка.Включиха се също туроператори и туристически агенти, регионални и местни браншови и продуктови туристически организации.Свои продукти и услуги представиха и над 50 фирми от цяла Европа.

Изложението е най-значимата международна годишна проява в областта на туризма в България.

 



Прочетено: 5537 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 хотел приморец централна градска тоалетна Конкурс прическа Бургас 2009 витраж2 аз Театър за драма. опера и балет, Бургас. Spirit of Burgas Бургас, ФЛОРА 2008 Цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development