Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Антонио Форчоне и Адриано Адеуале ще зарадват публиката във Варна и в Бургас



05 Март 2011, Събота



Неповторимото дуо Антонио Форчоне и Адриано Адеуале ще изнесат завладяващи концерти и във Варна и Бургас, непосредствено след изявата си в София на VII Фестивал Джаз Плюс.

Неповторимото дуо Антонио Форчоне и Адриано Адеуале ще изнесат завладяващи концерти и във Варна и Бургас, непосредствено след изявата си в София на VII Фестивал Джаз Плюс.
Концертът им във Варна ще се проведе на 18 март в клуб Алиби от 21:00 ч., а на 19 март в 20:00 ч. ще свирят в Кукления театър в Бургас. Билети за събитията се продават в мрежата на Тикетплюс, в магазин Кармел във Варна и на касата на Драматичен театър "Адриана Будевска" в Бургас.
Многократно награждаваният виртуозен китарист от италиански произход, Антонио Форчоне и динамичният бразилски перкусионист Адриано Адеуале от години представят на сцена завладяваща и оригинална програма, която превръща концертната им изява в истински празник.
Възхваляван като "Джими Хендрикс на акустичната китара", носител на многобройни отличия, Антонио Форчоне е една от харизматичните личности и изобретателни изпълнители на нашето съвремие. Той разчупва конвенционалните рамки на китарното изпълнение и вплита африкански, испански и бразилски елементи в своята импровизирана и силно мелодична музика. С концерти навсякъде по света – от Австралия, Хонг Конг и Русия, през Карибите, САЩ и, разбира се, Европа – Форчоне e определен от критика и публика като един от най-великите акустични китаристи.


 Антонио Форчоне и Адриано Адеуале

"Форчоне притежава свобода на експресията, която не може да бъде стилово ограничена; може да го потърсите в музикалния магазин под етикета джаз или уърлд музика, или акустична музика... или просто "гений", заявява за него Джейн Брейс от "Обзървър".
Адриано Адеуале пристига за първи път в Лондон през 2000 г., като дотогава той е свирил с музиканти като Анди Шепърд, Сеу Жоржи и Туи Морено. Във Великобритания той създава перкусионна музика за анимационния филм "Червената шапчица", както и перкусията за английската танцова формация Стейкед Уонки. Делил е сцена с аристи като Сезария Евора, Аирто Морейра и Флора Пурим.
"Деликатен, динамичен и сдържан, с вдъхновени композиции и аранжименти, той показва стряскащо разнообразие от стилове и форми…виртуозен уърлд джаз изпълнител, силно препоръчан", дават висока оценка за Адриано от изданието "Лист".
Билети за концертите от VII Джаз Плюс фестивал 15.03-06.04 2011 може да намерите в Дюкян Меломан, в магазините Пикадили, Техномаркет, Ориндж, Фотосинтезис и на http://www.ticketplus.bg/.



Прочетено: 5083 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Професионални Кокили!!! Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Алеята-Бургас ЦЪРКВА Странджански извор Пречиствател на въздух за стая с термометър камини всичко за отопланието Инкубатори за люпене на яйца Тавия ремонт носачи казан с тръжи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development