Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на Бургас награждава най-големите сладураниМажоретките на училище Елин Пелин бяха най-запалени
Ключови думи: мажоретки, училище, училище Елин Пелин, Бургас
16 Март 2011, СрядаОбщинари изплакнаха око с чаровни мажоретки. Кметът награди девойките от училище Елин ПелинДевойки - мажоретки от ОУ „Елин Пелин” бяха определени за най-яката агитка на приключилото миналата седмица градско училищно първенство по футбол. Сладураните получиха личните овации на кмета на Бургас Димитър Николов.

Символичните дарове – рекламни сувенири на „Spirit of Burgas” и фризбита получиха еленгантните момичета.

Атрактивните и колоритни девойки, които са в 6 и 7 клас в „Елин Пелин”, бяха единодушно избрани от журито за най-шумната, весела и многобройна агитка. Те подкрепяха училищния отбор по време на всичките му срещи до финала. Въпреки усилията им обаче, отборът завърши на престижното второ място във възрастовата група от 5-7- клас. Второ място зае агитката на СОУ „Добри Чинтулов”, а трето – тази на ОУ „Св. Кл.Охридски”.

Тази година в градското училищно първенство по футбол взеха участие 39 отбора, разделени в 3 възрастови групи – 5-7, 8-10, 11-12 клас. Всички срещи се изиграха в Спортен комплекс „Изгрев”. Първи в училищното първенство по футбол във възрастова категория 5-7- клас се класира отборът на ОУ „П.К.Яворов”, в категория 8-10 клас първи е отборът на ПМГ „Акад. Никола Обрешков”, а от 11-12 клас – този на ПГХТ „Акад. Н.Зелински”.

Мажоретки

МажореткиПрочетено: 5314 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND kupi dari ХРИСТИ това си е моята приятелка Тройно дестилирана украинска водка Община Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас Пролет преди листата завихряне 1 Театър за драма. опера и балет, Бургас.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development