Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Безплатен билет за SPIRIT of Burgas 2011 - бъди на някое от партитата, които тази пролет ще подгряват фестивал



Spirit Of Burgas
Ключови думи: Spirit of Burgas, фестивал, билети
17 Март 2011, Четвъртък



Скоро тръгват подгряващите мероприятия на Spirit of Burgas -  CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR.

Скоро тръгват подгряващите мероприятия на Spirit of Burgas -  CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR.

Скоро ще публикуват градовете и клубовете, през които ще премине турнето.

Всеки, който си купи билет за някое от тези партита, ще има право да участваш в томбола за безплатни билети за дните на фестивала: 12, 13 и 14 август 2011г.

Друга уникална възможност, е кастинга за TV Presenter, който ще се провежда в началото на всяко от партитата в цялата страна.

Какво означава TV Presenter на SPIRIT of Burgas?

Избраникът в кастинга, независимо дали е момче или момиче, ще е публичното лице на фестивала тази година. Това ще е човека, който ще има шанса да стане част от един страхотен екип, който ще получи пълен достъп до всички зони на фестивала (в това число и бекстейджа, там, където свободно ще се разхожда между артистите- участници във феста и между големите звезди). Не на последно място, TV Presenter-a ще е човека, който ще има невероятната възможност лично да стисне ръката на големите личности от световната музика и лично да говори с тях, защото задачата му ще е да интервюира тях, заедно с видео-екипа на фестивала. TV Presenter-ът ще е отговорен и за това да предаде по неподправен начин фестивалната атмосфера, да улови духът на фестивала, затова ще му се налага честичко да се смесва с публиката пред 7те сцени и по алеите на фестивалното градче и да разговаря с интересните персони, които ще среща там. Каква по-велика възможност да се докоснеш да големите звезди, да прекараш три незабравими денонощия на морския бряг, сред страхотна музика и нови приятели!

Провеждане на кастинга за TV Presenter
Кастингът за TV Presenter ще се провежда в началото на всяко от партитата, обхващащи първата вълна на националния CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR. Първата вълна започва на 22 март и приключва в края на месец април.
Продължителност на кастинга: от 23,00ч. до 00,30ч.
Място на провеждане: всеки един от клубовете, включени в програмата на турнето, на специално означена за целта зона в съответния клуб.
Начин на представяне на всеки един от участниците: за да участваш, подготви 30-секундно представяне за себе си. Забележи! Представянето ти трябва да е на английски език! От теб ще очакваме да ни кажеш:
1. Кой си по име, на колко години си и къде живееш.
2. Досега бил ли си част от публиката, а може би от доброволците на SPIRIT of Burgas?

3. В каква посока са личните ти интереси – музика, филми, спорт, технологии, компютърни игри, природа, екология, пътешествия и др.
4. Имал ли си лична среща с някоя музикална звезда?Ако да - разкажи ни кога и как протече.
5. С какво се занимаваш в момента – училище (къде, какво учиш), работа (каква)?
6. Как прекарваш свободното си време?
7. Плашиш ли се от камера и микрофон?
8. Мотивацията ти да си TV Presenter ?
До кастингите за TV Presenter няма да бъдат допускани лица под силно влияние на алкохол и други упойващи вещества.
За да участваш в кастинга, трябва да си навършил 18 години. Носи личната си карта със себе си.


Прочетено: 5090 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
тия бански нищо не скриват... Декоративната кула до хотел ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 евро 2008 Странджа Конкурс прическа Бургас 2009 Приятелки в три цвята хотел приморец Машините на Леонардо Международен Семинар на фризьорите София Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development