Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Спорт // Хора // България // Турнири
Майстор Станев изпълни заканата си да триумфира в цели шест дисциплини

Станчо Станев с шест златни медала от шампионата по ушу в ХонгконгСтанчо Станев позира със спечелените медали
Ключови думи: Станчо Станев, ушу, златен медал, Хонгконг
18 Март 2011, ПетъкБългаринът Станчо Станев грабна цели шест златни медала от тазгодишното издание на престижния открит шампионат на Хонконг по ушу със статут на световно първенство, който се проведе между 11 и 15 март.

Българинът Станчо Станев грабна цели шест златни медала от тазгодишното издание на престижния открит шампионат на Хонконг по ушу със статут на световно първенство, който се проведе между 11 и 15 март.

Майстор Станев стана първенец във всичките шест дисциплини от престижния международен форум, в които се състезава, а именно:  Тайчи Чуан (Юмрукът на Великия Предел), Багуа Джан (Дланта на Осемте триграми),Тайчи Цзян (Мечът на Великия Предел),  У Дан Ци Син Цзян (У Дански меч на "Седемте звезди"), Чан Чуан (Дълъг Юмрук) и Пигуа Чуан (Висящи и люлеещи се юмруци)

"Участвах в 6 дисциплини, напрежението беше невероятно голямо и продължи цели два дни. В края на краищата успях да изпълня плана си максимум. За шестте си участия спечелих шест златни медала".

С това Станчо Станев подобри личното си постижение от 2008 година, когато на същото състезание взе участие в четири дисциплини и спечели три златни и един бронзов медал.

Невероятният успех на Станчо Станев бързо премина отвъд границите на Китай и освен огромните адмирации на участниците и организаторите в Хонг Конг предизвика сензация сред българската общественост.

Множество почитатели, приятели и ученици на Станчо Станев, както и медии се стекоха на аерогара София в сряда следобед, за да посрещнат подобаващо героя от Хонг Конг, представил нашата страна по най-достойния начин и чийто бляскав триумф е повод за чувство на гордост у всеки българин.Прочетено: 7272 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа, Бръшлян Земя на хоризонта Професионални Кокили!!! Морската градина в Бургас Поглед към Бургас през залива Фрагмент от сграда в Бургас Община Бургас Лилиум БЪДИЩЕ Калиакра Pink For Sale
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development