Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

IBM обяви инициативата Smarter CommerceSmarter Commerce, IBM
Ключови думи: Smarter Commerce, IBM
21 Март 2011, ПонеделникSmarter Commerce обединява услугите на няколко компании, IBM

IBM обяви инициативата “Smarter Commerce”, с която компанията ще предостави  възможност на фирмите да се приспособят по-бързо към все по-високите изисквания на клиентите в съвременния дигитализиран пазар. “Smarter Commerce” обединява  услугите на няколко компании, придобити от IBM, сред които са Coremetrics, компания за уеб анализи, Unica, производител на софтуер за автоматизация на маркетингови кампании и Sterling Commerce, компания произвеждаща софтуер за подпомагане на бизнес транзакции.

“Съвременните компании трябва да развият способности за следене и анализ на това, което клиентите им в цял свят обсъждат за техните продукти и услуги”, смята Пол Папас, лидер Smarter Commerce practice в IBM. "Това ново и по-задълбочено опознаване на клиентите и пазара, изисква наличието на по-организирана и по-чувствителна към промените мрежа от доставчици и партньори", допълва още Пол Папас.

Според проучване на IBM в днешно време 70 процента от първото взаимодействие на клиента с даден продукт или услуги се случва онлайн, 64% правят първа покупка на даден продукт, след като първо са се запознали с него в интернет, от два милиарда души, свързани с Интернет, повече от 600 милиона са във Facebook.

Инициативата “Smarter Commerce” ще анализира редица фактори,  влияещи на целия бизнес процес: от генерирано съдържание в социалните медии, до следене по кое време от деня и какво клиентите купуват. Към момента IBM работи с над 2 000 компании по света, сред които Danone, Staples, 1-800-Flower, с цел оптимизиране и подобряване на техния бизнес чрез услугите, които включва “Smarter Commerce”. За обработката и анализа на данните от “Smarter Commerce” IBM разчита на своя суперкомпютър Watson.
 
"В днешно време, когато говорим за реклама и маркетинг, често се засяга темата за това колко пари са похарчени и рядко се обръща внимание на резултатите от тези разходи", казва Крег Хейман, генерален мениджър на IBM Software Industry Проучване на IBM показва, че вследствие на неефективни дейности в различни сфери на бизнес са похарчени близо 15 трилиона долара. Загубите често се дължат на несполучливи продуктови и маркетингови кампании – неща, които в бъдеще IBM смята да промени чрез “Smarter Commerce”.Прочетено: 2998 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 братска дялба МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Странджа през есента Попрошайка воробей Конкурс прическа Бургас 2009 ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 kupi dari Осенний натюрморт Ремонтира носачи BMW
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development