Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов капитани на отбори в Аз обичам България



22 Март 2011, Вторник



Петър Курумбашев и Цонко Цонев са сред първите участници в шоуто

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов ще бъдат капитаните в шоуто „Аз обичам България”,  което стартира в ефира на Нова ТВ този петък от 20.00 ч. Във всеки епизод на предаването те ще застават начело на различен отбор и ще се опитват да отговарят правилно на колкото се може повече въпроси, свързани с България.

Не за първи път двамата ще се появят в ефира на Нова ТВ. Андрей Слабаков участва като гост-звезда в третия сезон на ВИП Брадър, а Юлиан Константинов пя в благотворителното шоу Байландо заедно с Иглика Радилова. В „Аз обичам България” предизвикателствата пред тях ще са коренно различни.
Двамата се шегуват, че продуцентите са ги избрали заради това, че са с „руса коса и сини очи”. Истината е обаче, че си приличат и по още няколко неща – известни са, щастливо женени, ужасно много обичат децата си и не на последно място – високи са на ръст (Андрей Слабаков е висок 190 см., а Юлиан Константинов – 194 см.)

Очакват шоуто да бъде забавно, позитивно, приятно за гледане и познавателно както за зрителите, така и за самите участници. В характерния за него стил, Андрей Слабаков обещава да бъде строг, но справедлив към съотборниците си, а какво ще прави, ако не слушат – ще разберем със старта на предаването. Юлиан Константинов пък ще разчита, че отборът му носи в себе си състезателния дух и заедно ще се стремят към нищо друго, освен победата.

Всеки един от тях вече е изработил своята печеливша стратегия. Известният режисьор вярва, че вроденият му интелект и природна красота са качествата, които ще изведат отбора му до първото място, а на въпроса „Каква тактика ще приложите срещу своя опонент?”, отговаря „важното е да не ни карат да пеем”. От своя страна, големият оперен певец обещава да не бъде благосклонен към противника и споделя, че няма никакви притеснения относно предстоящата надпревара: „Мога да пея, да играя, да режисирам и дори съм с 4 см. по-висок”, хвърля ръкавицата световно признатият бас. 
„Всяко нещо тук е свързано с мен – това е моята родина и тя е част от моя живот” – така атрактивният режисьор обяснява обичта си към България. За Юлиан Константинов пък любовта към родината е нещо, което не зависи от нас – нещо, с което човек се ражда и трудно може да обясни.
Освен че ще бъдат капитани в „Аз обичам България”, в момента и двамата работят по много други проекти. Като защитник на българското кино, Андрей Слабаков е поел предизвикателството да представя филмите, произведени в България, в градовете, където няма кино салони. В близко бъдеще Юлиан Константинов също обещава да зарадва почитателите на оперното изкуство у нас с нещо ново.
В първия епизод на „Аз обичам България” един срещу друг ще се изправят Петър Курумбашев срещу Даниел Вълчев, Цонко Цонев срещу Крум Савов, а от страна на дамите – Мая Савова срещу Катето Евро. Евелина Павлова ще бъде водеща на предаването и ще има задачата да предизвиква участниците и да поддържа състезателния дух у отборите. Всеки епизод отборът - победител и неговата агитка ще печелят различни награди.




Аз обичам България

Аз обичам България

Аз обичам България
Прочетено: 4612 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Под И Над Летния театър на Бургас газ ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Републиканска след ремонта Летен театър на границата с брега Щрауси край Грудово Странджа през есента Попрошайка воробей дъга
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development