Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ФАКТОР - 19 български моряци на рейд край Триполи



Български моряци на рейд край Триполи
Ключови думи: моряци, Триполи, Морска администрация, български моряци
23 Март 2011, Сряда



От Морска администрация съобщават, че моряците са добре и до момента не са поискали да бъдат репатрирани в България

19 български моряци се намират в близост до либийските брегове, съобщиха от Изпълнителна агенция "Морска администрация".

Те са добре и до момента не са поискали да бъдат репатрирани в България. Фирмата-посредник поддържа връзка с тях и е готова да осигури връщането им в България от някое от близките пристанища извън Либия, ако обстановката се усложни.

Българските моряци са част от екипажа на седем търговски кораба, плаващи под либийски флаг. В момента всички плавателни съдове са на рейд пред пристанището на Триполи.

ИА „Морска администрация" е уведомила българските корабособственици да не изпращат плавателни съдове в близост до либийските брегове. Още в началото на размириците бе направена справка, която показа, че в този район няма български кораби.

Отправено бе запитване и до всички фирми-посредници дали има български моряци в този район. До момента няма информация за други моряци там. Мнението на експертите е, че създалата се обстановка няма да намали корабния трафик в Средиземно море, но като цяло той ще се измести на север.



Прочетено: 4144 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol Черноморец-Поморие Pepi Жълтурче.jpg Роза Пролет на село Селка къща Във висините Над Община Бургас Община Бургас евро 2008 pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development