Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СМС: да се озаптят произвола и ограничат правата на частните съдебни изпълнители и нотариусите



31 Март 2011, Четвъртък



Съюз на младите и студентите - СМС: Алармираме, че Правителството и Народното събрание, незабавно да озаптят произвола и ограничат правата на частните съдебни изпълнители и нотариусите!

Вече има полицейско насилие над български граждани (Мирослав Станчев - Русе), прогонвани от собствените им домове от ЧСИ!  Това се случва, защото в последните години от царското управление и тройната коалиция, държавата делегира прекалено много права на шепа хора - комисионери, които могат да упражняват държавна репресия върху свободни български граждани!

От известно време, но особено напоследък, се извършва безпрецедентно разпиляване на имущество на български граждани, от частни съдебни изпълнители. Това е равносилно на опропастяване на хиляди човешки съдби, от наемници, комисионери и банки, което ще доведе до небивало социално недоволство!!!
Готови сме да обединим хората пострадали от ЧСИ или нотариуси и банки,  и вече събираме информация за такива случаи! 

Необходимо е няколкократно намаляване  на гарантираните приходи в затворените професии като нотариуси и частни съдебни изпълнители, дори в богата Швейцария приходите на такива хора не са в проценти от стойността, а на час, за разлика от приходите на същите в - официално най-бедната страна на ЕС - България!

Румен Захариев – Председател на СМС, тел: 0888 234 355



Прочетено: 3622 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Тройно дестилирана украинска водка Welcome Бодил край Ясна поляна pepi витраж4 камини Конкур глазами зрителя Флора Бургас 2009 ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Салат дьо Шоп МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development