Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СМС: да се озаптят произвола и ограничат правата на частните съдебни изпълнители и нотариусите



31 Март 2011, Четвъртък



Съюз на младите и студентите - СМС: Алармираме, че Правителството и Народното събрание, незабавно да озаптят произвола и ограничат правата на частните съдебни изпълнители и нотариусите!

Вече има полицейско насилие над български граждани (Мирослав Станчев - Русе), прогонвани от собствените им домове от ЧСИ!  Това се случва, защото в последните години от царското управление и тройната коалиция, държавата делегира прекалено много права на шепа хора - комисионери, които могат да упражняват държавна репресия върху свободни български граждани!

От известно време, но особено напоследък, се извършва безпрецедентно разпиляване на имущество на български граждани, от частни съдебни изпълнители. Това е равносилно на опропастяване на хиляди човешки съдби, от наемници, комисионери и банки, което ще доведе до небивало социално недоволство!!!
Готови сме да обединим хората пострадали от ЧСИ или нотариуси и банки,  и вече събираме информация за такива случаи! 

Необходимо е няколкократно намаляване  на гарантираните приходи в затворените професии като нотариуси и частни съдебни изпълнители, дори в богата Швейцария приходите на такива хора не са в проценти от стойността, а на час, за разлика от приходите на същите в - официално най-бедната страна на ЕС - България!

Румен Захариев – Председател на СМС, тел: 0888 234 355



Прочетено: 3650 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ученички Конкурс прическа Бургас 2009 грее грее Pepi Spirit of Burgas pepi Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ ГРАФИЛА 2009, Бургас Родното небе Строители на съвременна България Sunrise Несебър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development