Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Преди Морското дерби



Без плач и без прекален оптимизъм за предстоящия утрешния мач срещу Черно Море
Ключови думи: Георги Василев, Черноморец, Бургас, футбол
31 Март 2011, Четвъртък


Автор: Петко Иванов

На 31.03.2011 в 12:00 започна втората официална пресконференция на Георги Василев – Гочето, старши-треньор на Черноморец.

След почти две седмици работа с клуба, ясно си личеше умората, изписана на  лицето на Георги Василев от проведените двуразови и триразови тренировки с футболистите на Черноморец-Бургас.

С апел: “без плач” и “без прекален оптимизъм” за предстоящия утрешния мач срещу Черно Море, футболният специалист сподели нагласата си, всички с пълни сили да се хвърлят в двубоя за честта на морския гранд, изправящ се в сблъсък в петък от 9ч. вечерта.

Липсата на кадрови проблеми в състава го обнадеждават, че следващият двубой ще има успешен завършек.

По думите на Гочето предстои още много работа на тренировките в 4 следобед и 10 вечерта, провеждащи се на кампуса на отбора, както и на лагера преди мача. Богатият избор на футболисти и доброто познаване на състава от страна на Георги Василев, ще му дадат шанс за спокойствие и вариативност.

Споменати бяха имената на футболисти като Йохен Зайц, Савио, Мартин Тошев, Георги Андонов, които ще са в групата за мача и от които ще бъде направен избор в атаката. Новите италиански попълнения не са готови за игра, Даниел има проблеми от различно естество, чието разрешение се отнася до президента на клуба. А новото попълнение Бараганса има нужда от адаптация, тъй като няма игрови опит и не е разкрил качествата си . Има нужда от помощ, която се очаква и той да върне в отплата. Савио се лута още в търсенето си на титулярно място и това би му коствало мястото.

С думите “с история не се живее” Георги Василев призова за трезво мислене и преценка на сегашното статукво, защото ”има хора”, но много голяма “разлика няма” сред избора на футболисти, а сега не е време за експерименти. Всичко завърши с призив за колективен дух, много желание и амбиция тъй като опит и качества на футболистите не липсват, но всички “могат повече”.Треньорът очакваше в утрешния мач пълно раздаване в играта на терена, защото това ще е единственото спасение за него.










Прочетено: 3472 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 докато ние спи, те творят Калиакра Конкурс прическа Бургас 2009 братска дялба Конкур глазами зрителя Бул Христо Ботев в Бургас Арина Велодорожка Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development