Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Приключи вторият етап по внедряването на SAP ERP в ОвергазОвергаз, информационна система
Ключови думи: Овергаз, информационна система
06 Април 2011, СрядаВсички дейности в Овергаз са регламентирани от вътрешна система за управление на качеството, разработена от професионалисти специално за нуждите на дружеството.

В началото на април 2011 година приключи втората фаза от съвместния проект на Овергаз и Siemens IT Solutions and Services за внедряване на световноизвестната интегрирана информационна система SAP в управлението на най-голямата частна газова компания в страната. Продуктът ще помогне на екипа на дружеството да автоматизира работните процеси в Овергаз и дъщерните й газоразпределителни дружества и да повиши качеството на обслужването на крайните потребители на природен газ в страната.

В първия етап за внедряване на SAP ERP бяха разработени модели на бизнес процесите в Овергаз. Втората фаза включва модулите за финанси, счетоводство, контролинг и управление на материалите и проектите. В третия етап, който се очаква да бъде завършен до края на 2011 година, ще заработят модулите за интегрирано планиране и консолидация. 

Най-новото попълнение в набора от автоматизирани средства, които дружеството прилага в дейността си, е интегрирано с вече съществуващите в Овергаз географска информационна система (GIS), система за управление на връзките с клиентите (CRM) и система за фактуриране (Billing).

Географската информационна система (ГИС) на компанията позволява в реално време да се въвеждат данни за строежа и експлоатацията на газопроводите на дружеството в страната. Така непрекъснато се осигурява надеждно и сигурно обслужване на цялата инфраструктура.Прочетено: 3476 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа Детски къщи Teddys house Бургас, ФЛОРА 2009 Алёша. 9 мая 2015 года xx на тела Театър за драма. опера и балет, Бургас Фрагмент от сграда в Бургас Spirit of Burgas жълто и сиво
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development