Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Георги Василев: Влизаме в реалността



11 Април 2011, Понеделник





Старши треньорът на „Черноморец – Бургас” Георги Василев говори пред официалния сайт на клуба по повод предстоящия мач със Сливен в понеделник.

Според опитния специалист отборът започва да намира своя облик, въпреки нещастната загуба в последния мач за купата на България. В отбора има проблеми с контузени футболисти, но лекарския екип ще направи всичко възможно, повечето от тях да са на линия за мача утре подчерта треньорът на бургазлии. Той смята, че отборът до края на шампионата ще играе така, че да се опита да се класира възможно най-напред, като отчита реалността, че това е много трудно, но не и невъзможно.

Двама от основните футболисти на „Черноморец – Бургас”  ще пропуснат гостуването в града под Сините камъни. Капитанът Траян Дянков получи сериозна травма в мача със Славия, но доигра срещата, въпреки силната болка, която изпитваше. За неговото пълно възстановяване ще е необходима още седмица, като надеждата на старши треньора е той да е готов за следващия кръг, когато по програма идния понеделник „акулите” приемат водача „Литекс”.
 
Другият отсъстващ от групата за мача е Георги Андонов, който получи пети жълт картон в мача за купата и пропуска двубоя в Сливен, поради наказание. В отбора се връща обаче Орлин Старокин, който вече изтърпя наложената му санкция да не участва в една среща. В групата след лека травма се завръща и младежкия национал Георги Терзиев, който също пропусна последния мач на отбора.
 Георги Василев смята, че независимо от краткото време, в което отново е в българския футбол, вече е забелязал една тенденция, която няма да доведе нещата до добър край и определено не помага за развитието на футбола у нас. Той визира и двата мача, в които е начело на „Черноморец” и които според него до голяма степен са решени след реферски грешки. По този повод спортно-техническото ръководство на клуба е подало жалба срещу главния и един от страничните рефери, които допуснаха грешки оказващи пряко влияние върху крайния изход от двубоя за купата на България със Славия. Василев смята, че тези грешки на реферите оказват въздействие не само върху конкретните резултати от срещите, но и на хората, които се грижат да се развива футбола в страната, визирайки клубните президенти.
- При едни такива повтарящи се ситуации, много от хората, които влагат средства във футбола, ще се замислят сериозно дали да продължат да го правят, виждайки какво се случва с труда им – техния и на хората, които работят за съответните отбори – завърши наставникът на „акулите”.
 Отборът на „Черноморец – Бургас” ще пътува до Сливен в деня мача. Двубоят е в понеделник от 17 часа и ще се играе на стадион „Хаджи Димитър”. Развитието на срещата по минути ще може да проследите на официалния сайт на тима http://www.chernomoretz.bg/   



Прочетено: 9136 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
582
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
евро 2008 коледни песни Исторически музей, Бургас Великденско яйце Изпращане... Паметник на незнайния войн ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Бургаският кей
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development