Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас
Зимни метеорологични условия и кратери!

Като първоаприлска шега в Бургас заваля сняг!



Ключови думи: Бургас, дъжд, сняг, тиква
14 Април 2011, Четвъртък



Тъй като е ясно, че в Бургас има най-много новинарски сайтове на глава от населението, ви обобщаваме прочетеното и чутото и преживаното за последните 24 часа.


Обобщение на това, което се случва в града за последните 24 часа:
  • Валя проливен дъжд и множество тавани протекоха.
  • Валя сняг.
  • Чудим се дали ще се насладим и на други метеорологични условия в този прекрасен Четвъртък. Четвъртъкът според нашите приятели ирландците бил малката събота, защото какво било това малък петък без малка събота.
  • ЛукОЙЛ тази вечер не са изпускали "газове".
  • Кроношпан също!
  • Черноморец Бургас са на 9то място в класирането на 21-и кръг в българската А група.
  • Улиците са все така разкопани, но вече има и допълнителен бонус - по улиците, които не са разкопани има ями. За справка от Уикипедия яма е "старобълг. ıама (Супр.). Трудно се възстановява слав. праформа. *ama/*jama? В старобълг. липсва вариант ама. Връзката със старогр. ἄμη „лопата, мотика“, δι-αμάω „разкопавам“, ἐξ-αμάω „изкопавам“, ἀμάρα „ров, бразда“ е съмнителна, тъй като ἀμάρα се отнася към хет. a-mi-ia-r(a) „канал“ и алб. amë „речно корито“, които са вероятно от субстратен средиземноморски език, а глаголите са производни на старогр. ἀμάω „кося, жъна“, ἀμητήρ „жетвар“ и са вероятно сродни със ст.в.нем. māen „кося“ (*h2meh1-), което изключва връзка със слав. форма. Любопитна е пущун. yūm „лопата“."

    Bourgas.Org предупреждава гражданите на Бургас да бъдат изключително внимателни по улиците тъй като на места изстърганият асфалт не е обозначен с необходимите знаци и има вероятност да спрете рязко и някой да се забие във вас изодзад.
  • Към тези, които се занимават с палмите на казиното. Моля, завийте ги с нещо да не измръзнат, че се притесняваме, сигурно струват пари.
  • Забелязва се изключителна активност на партиите във Facebook, считано от снощи. Явно предизборните кампании преминаха на друг "левъл"
  • Току що ни съобщиха, че в Бургас все пак има спортно бистро, което е добре за всички фенове на спорта в града. Ние знаехме само за фен клуба на Акулите, но там не е бистро.
  • Така нашумялата напоследък Тиква била една от основните съставки на отровните бебешки пюрета, така че тя вече не е модерна да знаете. Без Тиква!




Прочетено: 4886 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ От моста в Слънчев Бряг 2 Бургаският мост В очакване на жертвата Попрошайка воробей Париж - моста на Александър 3-ти Машините на Леонардо Кайро Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development