Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Свежо февруарско утро



Димитър Николов, бар Роял, Грууви бар, Недим Налбантоглу, Bee In The Bonnet и много други неща в Бургас
Ключови думи: Димитър Николов, бар Роял, Грууви бар, Недим Налбантоглу, Bee In The Bonnet, Цветан Цветанов
15 Април 2011, Петък


Автор: Bourgas.Org

Свежо февруарско утро по средата на Април огря над слънчевия ни град. В тона на времето, в последните 2 дни, онзи ден валя дъжд, вчера валя сняг, днес очакваме температурите да стигнат 40 градуса.


Днес е петък така, че 40те градуса не са безкрайно непостижими, въпреки, че има питиета, които са по-слаби като градуси... по-силните ги изключваме, защото те са друга бира.

Петък - ден на майстора, а ние сме майстори и като такива в този слънчев февруарско-априлски ден ни мързи и затова ви обобщаваме Бургас в изминалите 24 часа така:

  • Част от дупките, за които ви предупредихме вчера са запълнени, но за сметка на това са се появили други, особено внимавайте по улица Събирателна, Разделителна или Ъглополовяща (това е името на една и съща улица, но тъй като ние не знаем точно кое е името и тя е онази улица в к-с Славейков, която минава покрай Технополис и приключва към Кауфланд). Има изрязъци по нея, които най-вероятно ще са запълнени до утре вдругиден, надяваме се.
  • Ботева е все така разкопан, а както каза един приятел, не можеш да направиш омлет без да счупиш яйцата.
  • Сутринта на гости на bTV беше Цецо Цветанов, ако сте го слушали и сте разбрали какво точно каза - Поздравления! Престъпността в България била по-малка от тази в Мексико! Връхта! :) Иначе не разбрахме, кой ще е кандидата за президент на ГЕРБ, но ще разберем, когато му дойде времето!
  • Кметът, главният секретар Божидар Кънчев и областният управител Константин Гребенаров ще участват в дискусия за да "споделят своя професионален път и реализация в политическата, административната, съдебната система, частния и държавния сектор.". Дискусията е днес от 16:00 до 19:00 часа. Светлана Боянова, зам.-министър на Министерството на земеделието и храните, която е възпитаничка на Центъра по юридически науки също ще вземе участие в дискусията.
  • В галерия Богориди има представяне на книгата "facebook стената" от Петко Георгиев. Странно, но тази идея много ни напомня на Фейсбуки книгата на Любо Дилов син.
  • Тази вечер в Грууви ще свирят Недим Налбантоглу и Нешко Нешев - не го пропускайте като събитие. Със сигурност няма да съжалявате.
  • В Рояла тази вечер ще свири Николай Райков (на Диана Експрес последния вокал) от 21:30, а утре вечер в ще свирят Bee In The Bonnet от 21:30. Ако някой от вас не знае кои са те, нека отиде те са млади и много добри! Заслужават много публика!
  • В Барбоса няма нищо тази вечер или поне ние не знаем да има, така, че ако искате спокойствие можете да отидете там.
  • В Bizzare от 22:30 ще забиват Mr. Vagabond. Входа е 4 лева - скромно, но от сърце.
  • На капаните - сигурно ще има цаца и бира на цени като в най-скъпите ресторанти в Бургас, а на някои от тях сигурно ще има и екстра - хлебарки!



Прочетено: 23896 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Морската градина в Бургас Тройна дъга над Бургас камини Флора Бургас 2009 Spirit of Burgas Храм св.св. Кирил и Методий Странджа, Бръшлян Александропулис, Гърция - юни.2007 Строеж с кран Във висините Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development