Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

БУРГАС Подари книжка на дете дари усмивка



20 Април 2011, Сряда


Автор: Митка Георгиева - Председател на УС на СНЦ Усмивка

Една кампания на Сдружение Усмивка, Детски център Миа Монтесори и Университет Асен Златаров

На 18.04.2011г.стартира кампания по събиране на детски книжки.Кампанията е свързана със седмицата на Детската книга и изкуствата за деца,Международния ден на деца с аутизъм и Предаването на  БНТ „Малкото ,голямо четене” и е под наслов „Подари книжка на дете ,дари усмивка”.

Инициативата е на Детски център”Миа Монтесори” , СНЦ „Усмивка”с председател на УС Митка Георгиева  и студенти -специалност „Социални дейности” с преподавател г-жа Елена Петкова от Университет” Асен Златаров”.Като доброволци в кампанията се включиха деца от няколко Бургаски училища.-ОУ”Елин Пелин”с подкрепата на г-жа Дивчева,ОУ”Княз Борис I” с подкрепата на г-жа Жишева ,СОУ”Иван Вазов’’ с подкрепата на г-н Иванов ,младежи от Сдружение „Младежки глас” клуб Социални дейности” с председател Жельо Стойнов.

Всички книги ще бъдат извозени до Детски център „Миа Монтесори” и  предоставени на деца лишени от родителски грижи”Ронкали”.Студентите от Университет „Асен Златаров”ще почетат на децата любими техни детски книжки.

Децата от СОУ”Иван Вазов” са подготвили програма за децата от дома.

На събитието по връчването ще присъстват представители на Сдружението организатор ”Усмивка”, студенти, учители и деца включили се в кампанията.

Сдружение ”Усмивка” благодари на всички,които се включиха в тази толкова благородна кампания!



Прочетено: 3576 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Пристанището в Бургас Светла Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Конкур глазами зрителя културен център на границата с брега Best friends Бул Христо Ботев в Бургас Водорасли Аквасорс Община Бургас Pink For Sale
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development