Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас Бургаската хип хоп формация ФОРСАЙТ КРЮ завоюва квота за Европейски шампионат по хип хопхип-хоп, форсайт крю, формация форсайт, Европейски шампионат, танцьори, Формация, школа
Ключови думи: хип-хоп, форсайт крю, формация форсайт, Европейски шампионат, танцьори, Формация, школа
20 Април 2011, СрядаШампионатът се провежда от Българската спортна танцова федерация, която е оторизирана да връчва квотите за участие в Европейски и Световни танцови турнири.

За пореден път бургаските танцьори от Формация „Форсайт Крю” към Танцова школа „Дюн” представиха  достойно града ни в Квалификационния турнир по хип-хоп, който се проведе на 9 април в София. Младите състезатели спечелиха първи места във всички възрастови групи, с което заслужиха правото да представят страната на Европейски шампионат по хип-хоп,който ще се проведе в Дания през м. юни тази година.

Формация „Форсайт Крю” се сформира от най-добрите танцьори на Танцова школа „Дюн”. За да заслужат участието си в групата, танцьорите се явяват на „кастинг” в който трябва да покажат танцовите си умения, енергия и сценично поведение. Работата на формацията е насочена най-вече към националните и световни шампионати за хип-хоп в България и чужбина. Групата тренира със специален режим, който изисква максимално старание и физическо натоварване от танцьорите.

Бургаските танцьори печелят националната шампионска титла за 8 пореден път. С това те доказват, че са представители на най-добрата хип-хоп школа в страната.

Ръководител и хореограф на формацията е Христо Андонов – Черния. Той е основател и треньор на Брейк клуб „Бляк Стайл”, както и танцьор, преподавател, актьор и мим.

 

Ето и наградите от последния шампионат в детайли:
1 място за Формация над 16 г. -  Форсайт Крю.
1 място сола във възрастова категория  9-11г. -  Габриела Димитрова
1 място сола във възрастова категория  12-15г. -  Красимир Иванов
1 място сола във възрастова категория   над 16г. -  Васил Золумов
1 място дуети във възрастова категория над 16г. -  Константина Калайджиева и Васил Золумов

За повече информация:
0887/141240 – Диляна Бахматова /асистент на Христо Андонов - Черния/
0898/912545 – Петя СтойковаПрочетено: 4296 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Рибарският пристан в Созопол Пристанище Приморско Източнокатолическата черква тръби Мой хороший знакомый из Бургаса КАРФУР Бургас-моста София от Копитото xx Фен Тройна дъга над Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development