Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас Бургаската хип хоп формация ФОРСАЙТ КРЮ завоюва квота за Европейски шампионат по хип хопхип-хоп, форсайт крю, формация форсайт, Европейски шампионат, танцьори, Формация, школа
Ключови думи: хип-хоп, форсайт крю, формация форсайт, Европейски шампионат, танцьори, Формация, школа
20 Април 2011, СрядаШампионатът се провежда от Българската спортна танцова федерация, която е оторизирана да връчва квотите за участие в Европейски и Световни танцови турнири.

За пореден път бургаските танцьори от Формация „Форсайт Крю” към Танцова школа „Дюн” представиха  достойно града ни в Квалификационния турнир по хип-хоп, който се проведе на 9 април в София. Младите състезатели спечелиха първи места във всички възрастови групи, с което заслужиха правото да представят страната на Европейски шампионат по хип-хоп,който ще се проведе в Дания през м. юни тази година.

Формация „Форсайт Крю” се сформира от най-добрите танцьори на Танцова школа „Дюн”. За да заслужат участието си в групата, танцьорите се явяват на „кастинг” в който трябва да покажат танцовите си умения, енергия и сценично поведение. Работата на формацията е насочена най-вече към националните и световни шампионати за хип-хоп в България и чужбина. Групата тренира със специален режим, който изисква максимално старание и физическо натоварване от танцьорите.

Бургаските танцьори печелят националната шампионска титла за 8 пореден път. С това те доказват, че са представители на най-добрата хип-хоп школа в страната.

Ръководител и хореограф на формацията е Христо Андонов – Черния. Той е основател и треньор на Брейк клуб „Бляк Стайл”, както и танцьор, преподавател, актьор и мим.

 

Ето и наградите от последния шампионат в детайли:
1 място за Формация над 16 г. -  Форсайт Крю.
1 място сола във възрастова категория  9-11г. -  Габриела Димитрова
1 място сола във възрастова категория  12-15г. -  Красимир Иванов
1 място сола във възрастова категория   над 16г. -  Васил Золумов
1 място дуети във възрастова категория над 16г. -  Константина Калайджиева и Васил Золумов

За повече информация:
0887/141240 – Диляна Бахматова /асистент на Христо Андонов - Черния/
0898/912545 – Петя СтойковаПрочетено: 4028 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Вече съм голяма Община Бургас Флора Бургас 2009 Площад Тройката, Бургас wellcome to bourgas лека вечер Списание Влъхвите Spirit of Burgas Парк в Бургас, Младежки дом Пролет, кокичета Странджа, старите дървета
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development