Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Туризъм
За Хотелиери преди сезона

Hospitality Forum - специализирано събитие за хотелиери



Hospitality Forum, хотелиери, Iberostar Sunny Beach Resort, Слънчев Бряг, маркетинг мениджъри, мениджъри продажби, хотели, хотел, управление на хотел
Ключови думи: Hospitality Forum, хотелиери, Iberostar Sunny Beach Resort, Слънчев Бряг, маркетинг мениджъри, мениджъри продажби, хотели, хотел, управление на хотел
20 Април 2011, Сряда



На 12 май 2011 ще се проведе Hospitality Forum - специализирано събитие за хотелиери. Семинарът ще се състой в Iberostar Sunny Beach Resort, Слънчев Бряг. Събитието ще е насочено към генерални мениджъри, маркетинг мениджъри и мениджъри продажби на водещи хотели от цяла България.

На семинара ще бъдат засегнати теми, свързани с увеличаване на продажбите, намаляване на разходите, маркетинг и ПР стратегии, както и  новите възможности, които предоставя интернет за популяризация на хотелските услуги.

Сред лекторите на „Hospitality Forum” е и Герасимос Пердикарис – генерален мениджър на Шератон София Хотел Балкан. Пердикарис успешно е управлявал хотели в пет различни страни в Европа и Азия – в Лондон през 90-те, в Банкок през 1997година по време на голямата Азиатска финансова криза, както и в Сингапур през 2003 година.  От 2009 година той е Генерален мениджър на Шератон София.

Герасимос Пердикарис ще представи на семинар „Hospitality Forum” темата: Cost optimization by managing positive GOP (Gross Operation Profit).

Сред имената на чуздестранните лектори като: Герасимос Пердикарис, Д-р Димитриос Николаидис и Грегор Нол, се нарежда и Яни Стоименов -  Главен изпълнителен директор на „Vision One”’ООД.

Яни Стоименов ще представи темата:  EMEA hotel investment market: Back in action.
Програмата на „Hospitality Forum” ще има семинарна част с паузи за кафе и обяд и ще завърши с Нетуъркинг Коктейл.

За повече информация, моля, посетете сайта на събитието :
http://expoevents.bg/hospitalityforum



Прочетено: 6394 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
36
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мебелна Фабрика ДИЕЗ Кокили за Строители и Атракции флора 2008 Алёша. 9 мая 2015 года УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. камини Ловец, авджия лека вечер МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Машините на Леонардо закачалки 1 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development