Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // Bourgas.Org
Първото заведение за бързо хранене с оригинална мексиканска кухня се намира на Фердинандова 46

Тортила чака бургазлии в МЕКСИКАН



Карлос е сред първите клиенти
Ключови думи: Мексикан, мексиканска храна, бързо хранене, заведение за бързо хранене
27 Април 2011, Сряда



Не другаде в България, а в сърцето на Бургас, отвори първото заведение с традиционна мексиканска кухня от веригата за бързо хранене МЕКСИКАН.

На ул.“Фердинандова“46 ще ви посрещнат с усмивка и ще приготвят по ваш вкус и пред очите ви, по ваш избор,  най-здравословната и апетитна храна, в основата на която е тортила от диетичното царевично брашно – пържена или печена, с вкус на домат или със спанак.

Нито много люто, нито много солено – прекрасно е, това е вкусът на моето Мексико, казва Карлос – истински мексиканец, който е и един от първите клиенти, опитал тук оригиналните инчелада, тако, борито, фахита и още десетки ястия от пресни продукти. Карлос живее в Бургас от 4 години и е живата реклама на „Мексикан“, видяхме ние.

Опитайте и вие, за да се уверите! Струва си, защото всичко се приготвя пред вас, за по-малко от 5 минути.  Можете да похапнете малко тако или борито само за 1,99 лв., има ги в среден и голям вариант, като най-високата цена е 4,59 лв. Клиентът посочва какво да има в неговата тортила освен пилешко, свинско или кайма, защото добавките са над 20, а може и вегетариана. Струва си да се опитат и ястията, за които са нужни не повече от 10 минути майсторство на главния готвач в кухнята.  Солидна порция инчелада ще хапнете само за 4,59 лв. 

Има и осем вида пици, като малката е 350 г и струва само 3,29 лв., а голямата е половин килограм и е само за 4,59 лв. Както и много мексикански супи, специален царевичен хляб.

В „Мексикан“ не се пуши, има детски кът и приятна обстановка, в която ще похапнеш на спокойствие, под звуците на лека латиномузика. Най-важното – избираш всякакви сосове безплатно, като само специалният мексикански сос гуакамоле, който се приготвя от авокадо, се заплаща, както е навсякъде по света. Но пък си струва да се опита. Очакваме те, наслади се на нещо ново!



Прочетено: 6500 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
http://rosengeorgiev.com Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас, Флора 2008 самолет Община Бургас primorec Флора Бургас 2009 камини всичко за отопланието коте Кукерландия 2011, Ямбол аз Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development