Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бизнес делегация, придружаваща министър-председателя на Република България замина за Република Хърватия



28 Април 2011, Четвъртък



Бизнес-делегация, ръководена от Председателя на УС на БТПП г-н Цветан Симеонов замина за Загреб. Бизнесът придружава министър-председателя на България, който осъществява официално посещение в Хърватия.

По този повод Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Хърватската стопанска камара, организират бизнес форум за насърчаване на търговските взаимоотношения между бизнес средите на двете страни. Във форума участват г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма на Р България, г-н Джуро Попияч, министър на икономиката, труда и предприемачеството на Република Хърватия, г-жа Весна Трнокоп Танта, заместник председател на Хърватската стопанска камара. Целта на форума е осъществяване на срещи между партньори от двете страни, както и представяне на икономическия и инвестиционен климат в България и благоприятните условия за инвестиции в страната. Актуалните инвестиционни проекти в Република Хърватия също са във фокуса на събитието.
В българската бизнес делегация има представители на следните икономически области: инженеринг, големи проекти за изграждане на тунели, подземни гаражи, крайбрежно укрепване и др.; енергетика, външен и интериорен дизайн, естествени камъни; производство и монтаж на изолации; военна промишленост, телекомуникационни мрежи, соларни системи, панаирна и изложбена дейност и др.
Очаква се бизнес срещите, организирани с надеждни потенциални партньори да доведат до установяване на дългосрочно търговско сътрудничество.


Прочетено: 3842 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Българско село В парка Флора Бургас 2009 морето и ние Пролет на село закачалки 2 димитров ден над Ахелой Созопол успях! Под И Над
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development