Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаско семейство с Голямата награда на Пещерска



http://mamita-bg.com/
Ключови думи: пещерска, фотоконкурс, бургас
30 Април 2011, Събота


Източник: http://mamita-bg.com/

Фотоконкурсът на Пещерска завърши с победител от Бургас. Наградата е лятна почивка в петзвезден хотел на морето

Преди три дни изтече крайният срок за участие във фотоконкурса Покажи ни твоя Великден.

Победител е снимката на семейство Жекови от град Бургас. Освен многобройните положителни гласувания на страницата във фейсбук, снимката беше и подобаващо оценена от авторитетното жури, начело с известния фотограф Васил Къркеланов. „Най-важният критерий за нас беше автентичното и оригинално улавяне в снимка духа на традицията и сплотеността на семейството”, беше коментарът на журито.
Интересът към конкурса е бил огромен – участвали са взели повече от 2000 кандидати, които са изпратили над 3000 снимки, не само от България, но и от чужбина.
За да направят премиерата на новата дизайнерска бутилка на Пещерска Гроздова, от компанията са поканили семейството победител в Пещера да разгледа процеса на производство и да се запознае с подробностите около това как едни от най-качествените и реномирани питиета стигат до нашата трапеза.
Лично изпълнителният директор на Винпром Пещера – Иван Папазов връчи наградата на семейството, което победи. Той поздрави и другите участници и обобщи: „Хората прегърнаха идеята ни, поздравиха ни за инициативата и ни заляха с хиляди писма и снимки, не само от България, а и извън пределите й, чрез които ни направиха съпричастни към най-скъпите им и съкровени моменти.”
Заедно със щастливото семейство от Бургас награди получихаоще 15 семейства. „Това ни мотивира да им се отблагодарим по своя начин – с качество и разнообразие на гамата традиционни български напитки, които произвеждаме”, обобщиха от компанията.



Прочетено: 3718 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 Нова професия Данил В солнечный день ГРАФИЛА 2009, Бургас Община Бургас Spirit of Burgas Декабрь 2017 года съботно кафе Един Залез
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development