Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Официален старт на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН



Снимка: Ройтерс
Ключови думи: Глобален договор на ООН, Бан Ки-Мун, Сашо Дончев
05 Май 2011, Четвъртък



Генералният секретар на ООН ще участва в бизнес закуска с членовете на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН

Официалният старт на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН ще бъде оповестен и приветстван лично от генералния секретар на ООН Бан Ки-Мун, по време на бизнес закуска в столичния хотел „Шератон”, на 6 май 2011 г.

Това е първото официално мероприятие на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН след учредяването на сдружението. То бе регистрирано в началото на 2011 г. като сдружение с нестопанска цел в обществена полза, а за негов председател бе избран Сашо Дончев – президент на „Овергаз инк” АД и председател на Българската стопанска камара.

По време на бизнес закуската ще бъдат представени насоките за дейността на Мрежата през 2011 г., както и някои успешни практики на български компании в областта на корпоративната социална отговорност.

Участниците в срещата ще имат възможност да чуят препоръките на г-н Бан Ки-Мун за развитие на социално отговорния бизнес в България и да разменят реплики с него по проблемите в тази сфера.
В 9.00 часа Националният съвет на българската мрежа на Глобалния договор на ООН ще даде пресконференция в зала „Роял 3” на хотел „Шератон”.

Генералният секретар на ООН Бан Ки-Мун пристига днес (5 май) на официално посещение у нас по покана на българския премиер Бойко Борисов. През първия ден от посещението си г-н Бан Ки-Мун ще разговаря последователно с министър-председателя, с председателя на Народното събрание и с кмета на гр. София, след което ще изнесе лекция в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

На 6 май, след бизнес закуската с Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, г-н Бан Ки-Мун ще присъства на военния парад по случай Деня на храбростта и Българската армия, а по-късно ще бъде приет от президента Георги Първанов.

В програмата на генералния секретар на ООН е включено и приветствие към участниците в международната конференция на тема "Уроците на прехода на Централна и Източна Европа: полезен опит за страните в Северна Африка и Близкия Изток", която ще се проведе в столичния хотел „Шератон”.



Прочетено: 4162 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас Йордановден 2011, Бургас - от Тина Кой си изгуби мидите? Строеж с кран 5 Флора Бургас 2009 Детски къщи Teddys house Конструкция лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development