Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В понеделник мобилната станция за мониторинг на качеството на въздуха започва замервания в Долно Езерово



05 Май 2011, Четвъртък



В продължение на две седмици тя ще следи динамиката на основните замърсители и метеорологични параметри на атмосферния въздух там.

В понеделник /9 май/ от 14.00 часа мобилната станция за мониторинг на качеството на въздуха, закупена от Община Бургас преди месец, започва замервания в бургаския квартал Долно Езерово. В продължение на две седмици тя ще следи динамиката на основните замърсители и метеорологични параметри на атмосферния въздух там.

Измерванията на станцията ще стартират от Долно Езерово в отговор на многобройните запитвания от страна на жителите на квартала.

Станцията бе закупена и доставена по проект „Мобилна лаборатория за интегрирано управление и мониторинг на качеството на въздуха в Бургас”, финансиран по Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство. Партньори на Общината са Изпълнителната агенция по околна среда и Норвежкият институт за изследване на въздуха.



Прочетено: 2734 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
парапетът до pepi Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Pepi София от Копитото Родното небе моите цветя  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Конкурс прическа Бургас 2009 Змийския остров - Созопол Арменската черква Сурп Хач
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development