Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пловдив: Модни колекции за деца на изложение в панаира



10 Май 2011, Вторник



Рокли за шаферки ще покаже софийската фирма Виктория, а бургаската Черноморка е изработила трикотажни облекла от италиански материали

Модни колекции за деца и тийнейджъри са подготвени специално за Националното изложение на специализирани предприятия и кооперации на хора с увреждания. То ще се проведе от 11 до 14 май 2011 г. в Международен панаир Пловдив под патронажа на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Рокли за шаферки ще покаже софийската фирма „Виктория“, а бургаската „Черноморка“ е изработила трикотажни облекла от италиански материали. Дрехите за момчета и момичета са акцент в експозицията на „Родина“-Варна, а детски обувки ще представи „Миролюбец“-Ловеч.

Новите тенденции в дамската мода са разработени в колекциите на кооперациите „М. Денчева“, „Иглика“ и „Рила“. Освен тях в изложението са включени работни облекла и обувки, пластмасови изделия, инсталационни материали, помощни средства за инвалиди.

44 специализирани предприятия и кооперации се представят на форума, в който участват 5 национално представени организации - Националният съюз на трудово-производителните кооперации, Националният съюз на кооперациите на инвалиди, Националната федерация на работодателите на инвалиди, Съюзът на глухите  и Съюзът на слепите.

„Проявата се финансира чрез проекти от фонд „Социално подпомагане” и Агенцията за хората с увреждания към Министерство на труда и социалната политика. За да стане тя реалност, съществени са приносът и подкрепата на ръководството на Международен панаир Пловдив“, заявиха от Националния съюз на трудово-производителните кооперации. Целта е да се популяризира дейността на кооперациите на хора с увреждания и така те да се интегрират в обществото, добавиха от там.

Кръгла маса на тема „Бизнес средата – фактор за социално включване“ е планирана за  12 май. На нея ще бъдат обсъдени проблемите на трудовата заетост на хората с увреждания и промяната на нормативната уредба за дейността на специализираните предприятия и кооперации. Преди това на модно ревю ще бъдат показани модните колекции на фирмите участници в изложението, което се организира за 9-и път.
По същото време в панаира ще се проведат първото издание на новата Международна изложба за мебели и вътрешен дизайн “Интер хоум дизайн“ и надпревара за Националната кулинарна купа.



Прочетено: 4136 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Подводен свят съботно кафе Spirit of Burgas хотел приморец етюд 01 Best friends Пречиствател на въздух за стая с термометър Осенний натюрморт Неизползваната жп линия в парк Хозяин причала Жълтурче врабец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development