Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Откриха Стая на доброто и в ОДЗ №1 Морска звезда



бургас, детска градина
Ключови думи: бургас, детска градина
10 Май 2011, Вторник



В нея децата ще придобиват начални знания за православните ценности и религия, ще учат десетте божи заповеди, как да бъдат добри хора и граждани.

„Стая на доброто” има вече и ОДЗ №1 „Морска звезда” в най-големия бургаски жилищен комплекс „Меден рудник”. В нея децата ще придобиват начални знания за православните ценности и религия, ще учат десетте божи заповеди, как да бъдат добри хора и граждани.
Това е четвъртата „Стая на доброто”, отворила врати през тази година в бургаско учебно заведение. Разкриването им е част от разработената от Община Бургас стратегия за православно образование, просвета и култура, и създадения към ОДК клуб "Православни традиции, ценности и празници".
На днешното откриване в „Морска звезда” присъстваха кметът Димитър Николов и заместникът му Йорданка Ананиева. Новата „Стая на доброто” бе осветена и помазана с елей от Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий, придружен от ректора на Духовната семинария в София отец Захарий Дечев.
102 са децата от „Морска звезда”, които посещават православните занятия по желание на техните родители. Те вече ще се събират в уютната и специално оборудвана „Стая на добротата”.
Кметът Николов дари детската градина с икона на Богородица, а дядо Иоаникий с книги, необходими за обучителния процес.


Прочетено: 4152 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Театър за драма. опера и балет, Бургас Созопол Алёша. 9 мая 2015 года Река Сена, Париж от Бутик залез Руски паметник, Бургас ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... Близо до жп гарата Мой хороший знакомый из Бургаса Конкурс прическа Бургас 2009 честит рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development