Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Политика // Бургас // Избори
Учредителната декларация е факт.

Избори: Валери Симеонов учредява нова партия за изборите през есента



Валери Симеонов подготвя създаването на нова партия – Национален фронт за спасение на България - НФСБ
Ключови думи: Избори, Валери Симеонов, нова партия, Национален фронт за спасение на България, политическа формация
12 Май 2011, Четвъртък


Източник: Бесове.бг

Национален фронт за спасение на България е името на новата политическа формация, която видно ще се яви на изборите през есента.

Подготвя се създаването на нова партия – Национален фронт за спасение на България (НФСБ), в чиято основа е собственикът на ТВ СКАТ Валери Симеонов, както и популярни имена от телевизията като Валентин Касабов, Георги Дражев, от софийския клон Данчо Ханджиев и други.
Учредителната декларация за създаването на партията вече е официално публикувана, а на 17 май предстои събранието, което ще се проведе в зала „Бойчо Брънзов” в Бургас. Валери Симеонов обясни днес, че партията ще бъде национална, но заяви, че е рано да се говори къде и как ще издига кандидати за кметове, тъй като все още не е регистрирана. Той каза, че още не се знае дали през есента ще го видим като кандидат за кмет на Бургас от името на новата формация.
„В основната на партията ще бъдат бургазлии, в общи линии около ТВ СКАТ. Елате в зала „Бойчо Брънзов” да видите дали въобще ще има лидер. Нашата основна цел е да се направи нещо за спасението на България, а не както досега правят всички, включително и Бойко Борисов, които работят основно за спасението на своето икономическо състояние. Ние искаме да помогнем на България.”, каза Симеонов.
„Заявяваме, че участваме в създаването на партия не с цел на материална изгода, нито в преследване на общински и държавни постове, а сме водени единствено от желанието си да направим една по-добра България за всички нас и за децата ни.”, е записано в учредителната декларация на новата партия.
Като основни свои ценности учредителите са посочили целостта на територията на България, утвърждаването на неделима, независима и силна страна и нация. Освен това като цел е обявено и опазването на живота, здравето, имуществото и правата на всички български граждани, както и подобряване на техния жизнен стандарт, обхващащ традиционната духовност, образование, работа и материално благополучие.


Прочетено: 6106 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Spirit of Burgas Странджа, Бръшлян Underwater Европейка Приятелки в три цвята Инкубатори за люпене на яйца pepi Светла Флора Бургас 2009 Парк в Бургас, Младежки дом
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development