Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ДСБ утвърди Светослав Малинов за кандидат-президент



На пресконференция пред журналисти Светослав Малинов заяви, че ще премери сили в отворен предварителен вот с Румен Христов, издигнат от СДС
Ключови думи:
15 Май 2011, Неделя


Източник: Дарик

ДСБ застава твърдо за Светослав Малинов за кандидат-президент от Синята коалиция. Общото събрание на ДСБ единодушно утвърди това решение

Светослав Малинов заяви, че не очаква компромати срещу себе си. ГЕРБ и БСП съзнателно скъсяват времето за президентския дебат, бавейки номинациите.

На пресконференция пред журналисти Светослав Малинов заяви, че ще премери сили в отворен предварителен вот с Румен Христов, издигнат от СДС. Целта е Синята коалиция да има общ кандидат на президентските избори през есента.

Лидерът на ДСБ Иван Костов добави, че закъснелият дебат за ролята на държавния глава, както се очертава, означава, че никой няма да предложи алтернативно "президентстване на президентстването на Георги Първанов". Това означава и че ще се следва неговият курс, обясни Костов.

Освен Малинов, номинации за кандидат-президент на тъмносините е имало за Веселин Методиев и за Иван Иванов, но те не са дали писменото си съгласие и на днешното национално съвещание са застанали зад Малинов.

В рамките на идната седмица се очаква да стане известна датата, на която ще бъде подписано споразумението между СДС и ДСБ за общо явяване на отворените предварителни избори, както и кога ще започне кампанията на Малинов и Христов.

Партньорите в Синята коалиция преговаряли, партията, чийто представител загуби вота, да излъчи кандидата за вицепрезидент, като не е задължително това да е номинираният за държавен глава.



Прочетено: 3914 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
централна градска тоалетна Списание Влъхвите Az sym ot Burgas есен 01 Американски Кокили за Строители Мой хороший знакомый из Бургаса BSB Spirit of Burgas ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development