Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Обувки пролет - лято 2011 година



Ключови думи: сандалите, обувки, мода
16 Май 2011, Понеделник


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВА

Модните тенденции при обувките тази година могат да бъдат определени само с една дума, но с много значения – интересни.

Със своята атрактивност и много цветове вдигат лятното настроение на макс.
Да живеят сандалите! Веднага щом пролетните температури позволят, обувайте ги на босо. Преди това ги носете с чорапи, но за нищо на света не пренебрегвайте сандалите за сметка на затворените обувки.
Изборът на модели е огромен – с каишки, шнурове, панделки, катарами... и какво ли още не. Отбелязваме истински ренесанс на платформите. Щом класикът Карл Лагерфелд им посвети почти цяла колекция на Chanel, повярвайте – обувките и сандалите с платформи за пролет/лято 2011 са.... изключително елегантни. Това не означава, че не може да носите високи тънки токове или равни подметки. Те също са модерни, но платформата си е платформа. Какво стана с летните боти и ботуши, които бяха абсолютен хит миналата година? Продължават да дефилират уверено, но крачка назад от сандалите.

обувки - модни тенденции 2011

Кожа или плат? Това е големият въпрос отностно материала на сандалите! Ако платът е дантела, дилемата е излишна. Дантелените обувки са must have за сезона. Няма да сбъркате обаче, ако изберете сатенени сандали, плетени обувки или модели от друг плат. Кожата си е кожа. Този път гладката кожа измества тържествуващата от няколко години крокодилска/змийска кожа. Пайети, мъниста, камъни... обърнете им внимание!
А цветовете? Това е най-приятната част от тенденциите. Цветни, многоцветни, са обувките за пролет/лято 2011. В един ярък цвят, в два контрастни тона или съвсем шарени, непременно си купете цветни обувки и се забавлявайте с тях. Разбира се, ако ви се носят бели или пастелни нюанси, никой няма да ви спре.



Прочетено: 17730 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ЦЪРКВА Рибарското селище привечер Pepi моите цветя само черноморец бургас Welcome Pepi аз Созопол моите цветя врабец Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development