Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бъди щастлива дори, когато си сама



16 Май 2011, Понеделник


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВА



Въпреки че един мъж изглежда идеален на хартия (или в дънки), когато не чувстваш, че е човекът за теб, по-добре остани сама. Най-погрешното схващане на земята е, че ако някой изглежда идеален на хартия, той няма как да не е перфектната половинка за теб.
По-добре да си сама, отколкото сама във връзката си
Всеки, който някога е преминавал през тежък период във връзката си знае, че можеш да се чувстваш самотен, дори когато някой лежи точно до теб. Когато връзката ти не работи, краят й ще ти възвърне цялата енергия, която преди си влагала в това да се притесняваш, за да имаш сили да се наслаждаваш на щастието си сама. Имаш пълноценен живот, много приятели и готина работа. Така се устрои, че дори когато си сама, да не ти е самотно.
Докажи независимостта си, докато си сама
Да се научиш да се грижиш сама за себе си, значи, че когато започне следващата ти връзка, вече ще си бъдеш напълно самодостатъчна в социално, финансово и емоционално отношение. Дори е важно за жените да остават сами, за да бъдат готови за връзка, когато срещнат правилния човек. Напълно безсмислено е да поддържаш връзката си само, защото не искаш да си сама. Ако си била независима преди, си по-силна, защото знаеш, че ако се наложи, пак ще успееш да се справиш. И това ти носи тонове самоувереност.
Не мисли, че само ти ще останеш стара мома
Напълно нормално е малко да завиждаш, че необвързаната доскоро ти дружка си е намерила ново гадже с потенциал за нещо сериозно. Гледай на това от положителната му страна. Налага се да бъдеш непредубедена, да приемеш, че правилният човек може да се забави и никога да не отлагаш живота си. Така че бъди позитивна към връзката на приятелката си. Това, че в живота ти има нови хора, го прави още по-вълнуващ... пък и никога не знаеш с кого може да те запознаят.



Прочетено: 11058 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АХИЛОЙ Флора Бургас 2009 Барселона Конкурс прическа Бургас 2009 Underwater Ремонтира носачи BMW Созопол Бул Христо Ботев в Бургас Кукерландия 2011, Ямбол 6
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development