Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Какво правите след секс с половинката сиКлючови думи: секс, гушкане
16 Май 2011, Понеделник


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВАСлед секс „жените искали гушкане, а мъжете заспивали“ е добре известно твърдение. Но така ли е наистина? Сюжетът след поредното секс рандеву може да се развие по доста непредсказуем начин.
Сексът действа релаксиращо, освобождаващо напрежението, омаломощаващо, което съвсем естествено подтиква човек към мързеливи дейности – излежаване, сън, гушкане, гледане на телевизия. Фактът, че жените искат гушкане, а мъжете са способни да заспят непосредствено след секс, си има своето логично обяснение.
Според едно от много проучвания по темата, жените търсят вниманието на мъжа след секс и постигат това като го гушкат или му говорят. Оказва се, че времето след секс е и идеалният момент, който предразполага към разговори на секс тематика, които иначе представляват неудобство за двамата партньори. Някои двойки обичат след секс да обсъждат самия секс, какво харесват и не харесват, какво искат, какви са секс фантазиите им, а комплиментите след секс са винаги добре дошли – мъжът иска да чуе колко надарен и можещ е, а жената – колко е красива и желана.
За някои двойки пък сексът не е изтощаващ, а напротив – доста енергизиращ и разсънващ. И съответно са готови за следващия секс рунд. Сексът след секс обаче е сякаш по–скоро изключение, предвид изтощаващото ежедневие на средностатистическия човек.
Паленето на цигара (понякога в комбинация с кафе) е част от също толкова честия развой на събитията след секс. Според учените никотинът е стимулант, който възвръща в организма баланса на енергията, изразходвана по време на секс. Тези, които не пушат пък, заменят цигарата с шоколад или друга сладка наслада. Редовният сексуален живот води до редовен вълчи глад. Обратно на очакванията обаче отслабвате, а причината е в голямото количество калории, които изгаряте при сексуалните си подвизи. Така че не пропускайте да опитате изпитаната диета със секс.
А чували ли ли сте за сълзи след секс? Това може да се случи както на жени, така и на мъже, а причината според някои учени е в голямото количество отделени хормони (окситоцин) и в бурните емоции по време на секс, които се проявяват по различни начини.
А черешката на тортата за сега си остава продължителен душ със или без половинката ви.Прочетено: 12830 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа през есента вместо сняг на Коледа Мото клуб Фотографи Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Созопол Истанбул Декабрь 2017 года Мебелна Фабрика ДИЕЗ Флора Бургас 2009 Графила 2009, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development