Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Какво правите след секс с половинката си



Ключови думи: секс, гушкане
16 Май 2011, Понеделник


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВА



След секс „жените искали гушкане, а мъжете заспивали“ е добре известно твърдение. Но така ли е наистина? Сюжетът след поредното секс рандеву може да се развие по доста непредсказуем начин.
Сексът действа релаксиращо, освобождаващо напрежението, омаломощаващо, което съвсем естествено подтиква човек към мързеливи дейности – излежаване, сън, гушкане, гледане на телевизия. Фактът, че жените искат гушкане, а мъжете са способни да заспят непосредствено след секс, си има своето логично обяснение.
Според едно от много проучвания по темата, жените търсят вниманието на мъжа след секс и постигат това като го гушкат или му говорят. Оказва се, че времето след секс е и идеалният момент, който предразполага към разговори на секс тематика, които иначе представляват неудобство за двамата партньори. Някои двойки обичат след секс да обсъждат самия секс, какво харесват и не харесват, какво искат, какви са секс фантазиите им, а комплиментите след секс са винаги добре дошли – мъжът иска да чуе колко надарен и можещ е, а жената – колко е красива и желана.
За някои двойки пък сексът не е изтощаващ, а напротив – доста енергизиращ и разсънващ. И съответно са готови за следващия секс рунд. Сексът след секс обаче е сякаш по–скоро изключение, предвид изтощаващото ежедневие на средностатистическия човек.
Паленето на цигара (понякога в комбинация с кафе) е част от също толкова честия развой на събитията след секс. Според учените никотинът е стимулант, който възвръща в организма баланса на енергията, изразходвана по време на секс. Тези, които не пушат пък, заменят цигарата с шоколад или друга сладка наслада. Редовният сексуален живот води до редовен вълчи глад. Обратно на очакванията обаче отслабвате, а причината е в голямото количество калории, които изгаряте при сексуалните си подвизи. Така че не пропускайте да опитате изпитаната диета със секс.
А чували ли ли сте за сълзи след секс? Това може да се случи както на жени, така и на мъже, а причината според някои учени е в голямото количество отделени хормони (окситоцин) и в бурните емоции по време на секс, които се проявяват по различни начини.
А черешката на тортата за сега си остава продължителен душ със или без половинката ви.



Прочетено: 12666 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
аз Републиканска след ремонта Кокили за Строители!!! Връзка ВИК УСЛУГИ БУРГАС флора 2008 Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol майк Бургас Тавия Кръст за Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development