Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

6 интересни факта за секса16 Май 2011, Понеделник


Автор: Детелина БАРУТЧИЕВА

Ако искате да се запознаете с някои любопитни подробности около секса и да научите какво можете да промените, за да се докоснете до незабравимото усещане, то трябва да имате предвид някои факти

Ако искате да се запознаете с някои любопитни  подробности около секса и да научите какво можете да промените, за да се докоснете до незабравимото усещане, то трябва да имате предвид някои факти като:

1)    Ако жената иска да увеличи възможността да получи оргазъм с 30%, то нейните крака трябва да бъдат топли по време на секс. Холандските учени, които са го установили, допълват, че освен температурата на краката комфортната психологическа обстановка също е много важна. Мъже, скоро носенето на чорапи по време на секс може да стане не само ваш приоритет!

2)    Според немски учени 86% от мъжете изпитват най-голямо удоволствие от секса, ако партнъорката е с по-малък коефициент на интелигентност от тях. При нежния пол нещата не стоят така. Повечето жени са имали незабравими моменти с мъже, чийто интелект е равен или по-висок от техния.

3)    Жените, които често стигат до оргазъм, имат по-здрав сън и по-голям речеви запас от думи. Освен това техните психологически тестове показват по-ниски нива на тревожност. И най-важното – тези жени се усмихват 2,5 пъти по-често от останалите!

4)    Ако искате да изпитате повече оргазми, не изкарвайте висше образование! Това сочат две изследвания, проведени в Германия и Канада. Оказва се, че 62% от жените с висше образование рядко стигат до оргазъм. 70% от тези, които не са учили в университет, нямат подобни проблеми.

5)    Честотата на женските оргазми расте пропорционално на ръста на доходите на партнъора им. Затова намерете си някой „чичко-паричко”, за да изпитате нещо наистина екстремно. Именно това е съветът на д-р Полет и проф. Нетъл от Университета на Нюкасъл, които са достигнали до интересното заключение.

6)    Мъжете бързо „надушват” жените, които стигат до оргазъм. Британският лекар А. Фийлдинг поставил задача на 100 мъже да оценят по 10-балната скала външността и характера на 50 жени. Предварително той предопредил, че едната половина от жените стигат до оргазъм, а другата не. И резултатът – „жените с оргазъм” били оценени 3 пъти по-високо от останалите.Прочетено: 12040 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мебелна Фабрика ДИЕЗ коледни песни Тухлена селска къща pepi европейка Богориди, Бургас ФОН старина Театър за драма. опера и балет, Бургас Американски Кокили за Строители
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development