Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
ДСБ, Синя Коалиция
Костадин Марков, Мартин Димитров, Румен Христов, Стоян Колев обясняват на какво СДС

В СДС щели да спят спокойно, ако президент е Румен Христов



16 Май 2011, Понеделник


Автор: Боряна ГЕОРГИЕВА
Източник: Бесове.бг

Сините разчитат на подкрепа от други десни партии за президентските избори, вдигат свои кандидати за кмет в Айтос, Царево и Камено на местния вот

Лидерът на СДС Мартин Димитров заяви в Бургас, че ще спи спокойно, ако президент на страната е кандидатът на партията Румен Христов. Двамата днес са в морския град във връзка с подготовката на предварителните избори на Синята коалиция за излъчване на общ кандидат за държен глава. Те участваха и в областен съвет на сините в централата на ул. „Богориди” 34.
Според  Димитров, ако Румен Христов е синият кандидат, той ще успее да разшири състава на Синията коалиция. Неговите прогнози за изхода от вота са, че десните партии ще имат резултат по-висок от този на парламентарните избори през 2009 година, че ще има балотаж, а след това ще се поздравят с победа.

В Бургас на предварителния вот на сините ще бъде възможно да се гласува в 12 пункта. Седесарите се надяват да привлекат гласове и извън тези на твърдия си електорат. На въпрос, ако Румен Христов бъде кандидатът за президент той ли ще има думата кой да е вице или това ще бъде обект на преговори в Синята коалиция, Мартин Димитров отговори, че според него номинираният за държавен глава от ДСБ Светослав Малинов е подходящ. „Разбрали сме се загубилата партия да излъчи вицепрезидент, аз ще предложа това да е Светослав Малинов, но какво ще е крайното решение предстои да се уточнява”, каза той /интервю с кандидата за президент на СДС Румен Христов очаквайте утре/.

На областния съвет днес сините са коментирали и участието си на местните избори по общини. Засега те са категорични, че ще имат свои кандидати за кмет в Айтос, Камено и Царево. В Айтос отдавна е ясно, че залагат на собственика на търговска верига „Перла” Стоян Колев, а в останалите две общини имената тепърва ще се обсъждат.

В Царево най-деен син активист е лидера на местната структура Людмил Николов, в Камено СДС предния мандат имаше стабилен свой кмет - Димитър Которов, но не се знае дали той отново ще се впусне в политическата битка или този път на избори ще се яви Жельо Вардунски, който в момента е общински съветник.

Сините все още нямат окончателно решение дали ще играят сами на вота в Бургас или ще подкрепят настоящия кмет Димитър Николов, в чийто екип е и областния лидер на СДС Костадин Марков като зам. кмет по строителството.

http://www.besove.bg/




Прочетено: 6286 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Люцерна мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Spirit of Burgas Тройката, паметника pepta Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас съботно кафе Пожарната в Бургас Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development