Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Продължават катастрофи, причинени от пияни шофьори. От полицията отчитат намаляване на престъпността



17 Май 2011, Вторник



Часове след инцидента в хотел „Диамант” не знаеха, че е загинал техен гост Три часа след катастрофата, при която загина 30-годишният немски турист Т.К., в 4-звездния хотел Диамант в Слънчев бряг, където той е отседнал, не знаеха нищо за инцидента.

Три часа след катастрофата, при която загина 30-годишният немски турист Т.К., в 4-звездния хотел „Диамант” в Слънчев бряг, където той е отседнал, не знаеха нищо за инцидента. Помолихме жената на рецепцията да открие по инициалите загиналия и да ни каже кога е пристигнал. „Имаме 200 души, няма как да разбера.”, отказа тя. Във фоайето на хотела няма никъде реклама на АТВ-та и не е ясно как германците са разбрали за този тип услуга. Според таксиметрови шофьори тази година има забрана такива машини да се дават под наем в курорта. „Беше ужас. Понякога ги наемаха буквално деца и хвърчаха по алеите. Истинско чудо е, че нямаше прегазен, но туристите негодуваха”, разказва шофьорът.

„Германците са били или дрогирани, или пияни. Единият просто изведнъж е навлязъл в насрещното платно и тръгнал срещу колата на сина ми, който дал максимално вдясно и така успял да избегне челен удар. АТВ-то се ударило в него странично, после се блъснало в следващата кола – също мерцедес, с хасковска регистрация. От удара германецът е излетял и паднал върху асфалта. Бил е с каска, но това не му е помогнало, защото е паднал по лице. Дойде една линейка, видя, че не може да направи нещо и го остави. После пристигна втора и го откара към Поморие”, разказва общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев, чийто син е шофирал първия мерцедес. Според него загиналият нямал шофьорска книжка, спътникът му казал на полицаите, че в хотела може би има, но в себе си – не.

Двамата германци наели АТВ-тата в Слънчев бряг от мъж на име Калоян. Пред нас Георгиев успя да се свърже с него по телефона. Калоян още не знаеше, че единият от клиентите му е загинал. Интересуваше се повече от машините – къде се и как да си ги прибере. „Инструктирам ги да карат само по черни пътища, но не мога да ги следя къде ходят”, отговори той. По-късно ние го потърсихме за среща, но мъжът, който вдигна телефона, каза, че грешим номера и не познава никакъв Калоян.

Все още не е ясно по какъв маршрут са пътували двамата германци и как са се озовали толкова далеч от Слънчев бряг – чак след Поморие, близо до винарна „Тохун”. По гумите им личаха следи от кал, което показва, че за известно време те наистина са карали по черни пътища. После обаче са се качили на натовареното шосе Бургас – Слънчев бряг.

 

Повече в http://www.besove.bg/

 

 



Прочетено: 4454 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Фен палма Созопол -1- Маската тръби и инсталации аз Храм св.св. Кирил и Методий
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development