Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Риболовци блокират пристанища и граници до освобождаването на рибаря Христо Спасов в РумънияРумънските власти поискали да запечатат плавателния съд без да осигурят охрана, за такава трябвало да плаща Спасов, който вече е пред фалит.
Ключови думи: Риболовци, блокират пристанища, Христо Спасов, задържан моряк в Румъния
17 Май 2011, Вторник


Източник: Maritime.bg.

Риболовци възнамеряват да блокират варненското пристанище, в знак на протест срещу задържането на Христо Спасов в РумънияВчера изтече мярката за задържането му, но той остава в поделението в Мангалия, алармираха негови колеги.

Румънските власти поискали да запечатат плавателния съд без да осигурят охрана, за такава трябвало да плаща Спасов, който вече е пред фалит.

Риболовци заявиха, че Спасов се опасява, че ако остави кораба, то той ще бъде окраден. Крадец от гранична полиция шетал из кораба вече бил хванат.

Днес риболовците ще се съберат за да решат кога да бъде блокиран канала море-езеро. Maritime.bg научи още, че има реална възможност в близките дни да бъде затворена и българо-румънската граница. Риболовците се подготвят и за активни протести в Румъния.

"Днес управляващите ще видят каква маса сме и най-после ще вземат отношение към проблема", коментира разгневен колега на Христо Спасов.

Припомняме, че румънската агенция по рибарство не представи официално становище във връзка със задържането на Христо Спасов.

http://www.maritime.bg/.Прочетено: 7902 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас. Кавказка иглика Забранено за нудисти Spirit of Burgas вместо сняг на Коледа Списание Влъхвите моите цветя моите цветя Истанбул НЕБЕСЕН ПОГЛЕД
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development