Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фирми създадоха мини парк в Пловдив



пловдивски озеленители
Ключови думи: пловдив, фирми
19 Май 2011, Четвъртък



Водещите пловдивски фирми Сиенит и Магазин за Нов дом засадиха, днес, 18 май,  иглолистни и широколистни дръвчета в парка на пловдивския бул. Свобода.

 Така те подариха глътка чист въздух на своите съграждани. Екипите на една от най-големите български строителни компании и магазинът, който продава имоти – само ново строителство, показаха, че са перфектни и в създаването на зелени площи.  И времето беше с  тях, изгря слънце, докато засаждаха дръвчетата, а след това росна дъждец, за да се хване засаденото. Облечени във фанелки с усмихнатите лица на Дони и Нети, звездната двойка, която рекламира „Магазин за Нов дом”, 20-те представители на фирмите за около час създадоха мини парк от красиви дръвчета.     
Инициативата на „Магазин за Нов дом” и „Сиенит” - „Да пазим и се грижим за природата, както правим това за своя дом” се оказа „заразно” добро начинание. Няколко пловдивски компании заявиха категорично, че ще се включат в следваща такава акция. Първата, която подкрепи начинанието по залесяването е фирма „Озеленяване 2008” – разсадника в с. Калековец, която предостави растителността. Управителят Тодор Драгнев, един от известните пловдивски озеленители, подчерта, че винаги е насреща, когато се касае за облагородяване и озеленяване на градската среда. „Убедени сме, че сега поставяме началото на гражданска инициатива, в която бизнесът и жителите на Пловдив, ще се включат от сърце, за да ни е уютно и навън, а не само у дома”, изрази надеждите си Маргарита Джелепова от „Магазин за Нов дом”.  


Прочетено: 4714 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
kss Летния театър на Бургас евро 2008 Източнокатолическата черква Кукерландия 2011, Ямбол шарено килимче Стара къща на ул. Пролет преди листата Конкур глазами зрителя Конкурс прическа Бургас 2009 Kapoto Конструкция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development