Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ангел Заберски свири с Теди Русева в Black LableАнгел Заберски свири с Теди Русева в Black Lable
Ключови думи: Ангел Заберски, Теодора Русева, Васил Петров
19 Май 2011, ЧетвъртъкСлед успешния концерт на Ангел Заберски съвместно с Васил Петров в рамките на джаз феста в Благоевград през изминалия уикенд, талантливият джазмен ще забие и пред столична публика.

Утре вечер в заедно с Митко Шанов- бас и Теодора Русева-вокал, Ангел Заберски - син ще поднесе на посетителите на Black Label подбрани парчета от репертоара на Ella Fitzerald, Nansy Wilson, Gershwin. Изпълненията ще са от песенното творчество на най-големите джаз интерпретатори, в лек джази стил, нежни и мелодични.
След концерта младата певица Теодора Русева, която е и дамата до Ачо, заминава да усъвършенства джаз пеенето си в Berkley School  в Америка. Строгият преподавател по джаз в НБУ споделя, че няма притеснения относно отсъствието на Теди, още повече когато става дума за професионално развитие, каквато е целта на визитата й отвъд океана.
Извън концертната си дейност Ангел Заберски - син продължава да твори композиции за своята Брас Асоциация. А съвсем скоро предстои да промотира и най-новия си албум, отново с парчета за Биг Бенд.


Прочетено: 15756 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Роза Парк в Бургас, Младежки дом Бургас, Богориди МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Парк в Бургас, Младежки дом Отровни гъби спретната къщурка Сладурани с ЛЕГО ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Приморско Александропулис, Гърция - юни.2007 След баня
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development