Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Васил Калоянов от Черноморец - Поморие с два голавъзпитаниците на старши треньора Петър Хубчев отложиха празненствата в Разград за влизането на отбора в А група
Ключови думи: Васил Калоянов, Поморие, Черноморец, футбол
20 Май 2011, ПетъкВасил Калоянов, Централен нападател на Черноморец - Поморие, вкара два гола и се превърна в герой за победата на отбора с 3:2 над лидера в първенството на Източна Б група Лудогорец. Така възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев отложиха празненствата в Разград за влизането на отбора в А група.

Ден след успеха потърсихме 23-годишния Калоянов за кратко интервю.

-    Васко, чувстваш ли се герой с отбелязаните два гола?
-    Не мога да кажа, че се чувствам герой. Победата е дело на целия отбор. Просто оползотворих усилията на момчетата.
-    През есента победихте същия противник, но тогава „Лудогорец” още не се сочеше като хит в първенството. Имахте ли увереност, че може да спечелите пак?
-    Надявахме се и се надъхвахме в дните преди мача. Ние по принцип във всеки мач излизаме за победа. Излязохме с голямо желание и успяхме. Не мога обаче да не призная, че имахме и късмет накрая.
-    Втори сте в класирането, но не може да се отрече, че играете на приливи и отливи. На какво се дължи това?
-    И ние в отбора се питаме и не можем да си дадем точен отговор. Както казах, във всеки мач излизаме за победа, но някога не се получава. Пак ще намеся и късмета, който е от голямо значение.
-    Вече стана известно, че Петър Хубчев напуска треньорския пост след края на сезона. Ще се отрази ли това на боеспособността на „Черноморец-Поморие”?
-    Не знам как ще изглежда отборът за следващия сезон. Надявам се наследникът на Хубчев да продължи работа в същата успешна насока.
-    Имаш ли амбиции за място в състава на „Черноморец-Бургас”?
-    Естествено, че всеки млад футболист мечтае да играе в „А” група. Полагам максимални старания с екипа на „Черноморец-Поморие”, за да заслужа доверието на първия отбор. Моята работа е да вкарвам голове. Надявам се да го правя все по-често и да направя една възходяща футболна кариера.Прочетено: 12978 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини Ритуалната зала в гробищата отбор Аз и моя първи  братовчед Росен Хозяин причала евро 2008 Созопол Четвърти рожден ден Община Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development