Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Gillette подкрепя Фондация Димитър Бербатов



20 Май 2011, Петък



Марката Gillette гордо застава зад възможността да подкрепи постиженията на децата в областта на спорта и за втора поредна година е партньор на фондация “Димитър Бербатов” за проекта “Награди за успелите деца на България”. Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 31 май 2011г.

Звездата на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов е идол на подрастващите и пример за човек, успял с таланта и труда си да сбъдне детската си мечта. Той вдъхновява децата да насочват енергията си в градивна посока, която ще им помага да работят за бъдещето си. “Аз съм много радостен, че Gillette за втора поредна година се съгласи да подкрепи децата с високи постижения в областта на спорта, тъй като марката има история в това да се асоциира със спортни таланти”, споделя Димитър Бербатов относно дарението.

Името на Gillette е синоним на това да бъдеш най-добър във всичко, което правиш. От години Gillette и спортът са пряко свързани както в България, така и на международно ниво чрез споделянето на общи ценности като честна игра, екипност и поставяне на рекорди. Същността на марката Gillette е отдадеността и на развитието чрез иновации, посветени на продукти, марки и личности от световна класа.
„Ние харесваме идеята, която е представена в проекта ‘Награди за успелите деца на България’ и сме много доволни от резултатите, които постигнахме миналата година. Затова Gillette и фондация „Димитър Бербатов” обединяват своите усилия за втора поредна година, за да отличат децата, които имат постижения благодарение на своя талант и упорита работа,” споделя Теодора Попеску Барлан, ПР Мениджър на Gillette.
“ Миналата година обърнахме специално внимание на победителите в област спорт: Бояна Томова от В. Търново, I-IV клас; Георгия Кадоглу от Варна, V-VIII клас; Иван Стоев от Варна, IX-XII клас и Наталия Николова от Сеговия, Испания - Български училища зад граница. Искрено бяхме много впечатлени от постиженията им,” казва тя.
“Сега с нетърпение очакваме да видим кои ще са победителите тази година и пожелаваме на всички деца, които се състезават, успехи занапред и се надяваме да видим много от тях сред бъдещите звезди в международни спортни форуми”, завършва Теодора Попеску Барлан.

Третото издание на проекта „Награди за успелите деца на България” започна през ноември 2010 година с номинирането на деца в ученическа възраст, които са имали постижения през 2010 година в областта на изкуствата, науката или спорта. По проекта „Награди…” 2010 могат да бъдат номинирани и деца зад граница, които учат в български училища там. Деца, заявили своята гражданска позиция в обществото като са участвали в различни социално значими кампании, в социални проекти или са участвали в състезания по гражданско образование също са сред участниците в конкурса. Тази година фондацията получи над 4 000 номинации, като 658 от тях бяха одобрени, след като експертно жури ги оцени компетентно във всяка една от категориите.



Прочетено: 5758 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 евро 2008 Китен нощувки и квартири на ниски цени Мото клуб аз Лалета Над Община Бургас Градините на Версай от Бутик Лувъра, Париж - от Бутик За Майсторите!!!!!!! Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development