Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ищар Алабина открива сезона на "Марина Диневи" в Свети Влас



25 Май 2011, Сряда



Ищар Алабина ще разгледа известното яхтено пристанище “Марина Диневи” в курорта „Свети Влас“ часове преди концерта си в Бургас на 4 юни, съобщиха организаторите на турнето й у нас АРТ БГ.

Ищар Алабина ще разгледа известното яхтено пристанище “Марина Диневи” в курорта „Свети Влас“ часове преди концерта си в Бургас на 4 юни, съобщиха организаторите на турнето й у нас АРТ БГ.

Въпреки натоварената си програма, певицата е изявила желание да посети марината и да направи разходка с луксозна яхта по крайбрежието на курортното градче.

Първоначално планираната за този ден семейна почивка край тих черноморски плаж певицата ще осъществи на обновения с карибска визия плаж “Манастира” до пристанището. По-късно тя ще обядва със съпруга си в испанския ресторант на бутиковия хотел “Палас”. Менюто й ще включва морски дарове и рибни специалитети, приготвени от испански майстор-готвач.

Ищар Алабина ще гостува за първи път в Бургас в рамките на турнето й у нас през юни, което ще премине още през Варна ( 3 юни), София ( 5 юни) и Пловдив ( 6 юни).

Билети за концертите на Ищар Алабина във Варна, Бургас, София и Пловдив могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Eventim, както и на следните локални каси:

Варна – Дворец на културата и спорта
Бургас – Драматичен театър „Адриана Будевска“
София – Билетен център НДК
Пловдив – Мол „Галерия Пловдив“ и касата пред Общината.




Прочетено: 6188 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
тръби и инсталации Созопол през гората, до морето pepi Аз Попрошайка воробей Списание Влъхвите Spirit of Burgas Бургаският мост през 2011 г. Извилистая жизнь дерева За Майсторите!!!!!!! Под И Над
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development