Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Основната сцена на SPIRIT of Burgas ще принадлежи на атрактивни DJ-и и MC-та в различни музикални стилове.



Scratch Perverts
Ключови думи: spirit of burgas, спирит ъф бургас
30 Май 2011, Понеделник



Култови диджеи и емсита идват на Spirit of Burgas

Dance Nights започват след полунощ, когато еуфорията от концертите на големите банди е в своя пик.

На 12 август, петък, нощта е запазена за лейбъла True Badness. Гвоздей в лайн-ъпа е dubstep легендата DJ Benga. Като всяко звездно име в този стил, той ще доведе със себе си качествено MC и това е Youngman. През първата денс нощ ще се изяви и румънското чудо Bong, а след него ще бъдат пускани сетове на титулярите от лейбъла True Badness - Tommy Gun, World Premiere и Tekniq.

Нощта на 13 август, събота, е отредена за титаните на drum-and-bass културата у нас - лейбъла H.M.S.U.

В последната нощ - 14 август, неделя, Dance Night ще започне с една обичана хип-хоп формация. Scratch Perverts всъщност са много повече от хип-хопъри. DJ-и с дългогодишна история и множество награди от DMC шампионати, те са способни да вземат което и да е парче, от който и да било музикален стил, и да го трансформират по невероятен начин в хип-хоп ритъм. За SPIRIT of Burgas 2011 идват Tony Vegas и Prime Cuts с Back2back DJ сет.

Също като миналогодишния участник в SPIRIT of Burgas - легендарния GrandmasterFlash, Scratch Perverts са пионери в превръщането на грамофона в инструмент за свирене. Множеството търн-тейбъл технологии, създадени и прилагани от тях от средата на 90-те до днес, им отреждат специално място на световната хип-хоп сцена.

Съпортът на британците от Scratch Perverts ще дойде от прочутия БГ хип-хоп лейбъл ILLMATE. Fars, Wosh, Лого5, DJ Darkstep, Diwaddloe, DJ Bashment, The Top Stoppers, Jamez Bongg и Soulization съпътстват и цялата програма на подгряващите клубни национални турове BECK`SPERIENCE THE SPIRIT OF BURGAS. Изявата им по време на фестивала обещава взривяващи моменти с комбинацията от живи барабани и dubstep dj сет, както и шоу на 3-ма DJ-и и 5 MC-та едновременно на сцената.

Още едно име ще се появи в последната вечер, доста преди старта на хип-хоп денс вълната със Scratch Perverts и Illmate. Британската банда SKINDRED ще подгрее DEFTONES. Звукът, характерен за SKINDRED, е смесица от пънк, рок, метъл, реге и електронна музика. Фронтменът Елвис Бенджи Уеб, басистът Дан Пъгсли, китаристът Майки Димъс и барабанистът Аря Годжин заедно са толкова силни и въздействащи в концертните си изпълнения, че от обикаляне по световните сцени нямат време да влязат в студио. Силното желание на публиката да ги вижда често на живо, е причината рядко да записват нови албуми. Публиката на SPIRIT of Burgas 2011 ще ги чуе в ранната вечер на 14 август.


Прочетено: 4098 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созополски къщи Bulgarian Airlines...ама в Кайро евро 2008 Подводен свят Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi Флора Бургас 2009 kupi dari Коледен базар в Париж от Бутик Алеша Сладурани с ЛЕГО Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development