Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Основната сцена на SPIRIT of Burgas ще принадлежи на атрактивни DJ-и и MC-та в различни музикални стилове.



Scratch Perverts
Ключови думи: spirit of burgas, спирит ъф бургас
30 Май 2011, Понеделник



Култови диджеи и емсита идват на Spirit of Burgas

Dance Nights започват след полунощ, когато еуфорията от концертите на големите банди е в своя пик.

На 12 август, петък, нощта е запазена за лейбъла True Badness. Гвоздей в лайн-ъпа е dubstep легендата DJ Benga. Като всяко звездно име в този стил, той ще доведе със себе си качествено MC и това е Youngman. През първата денс нощ ще се изяви и румънското чудо Bong, а след него ще бъдат пускани сетове на титулярите от лейбъла True Badness - Tommy Gun, World Premiere и Tekniq.

Нощта на 13 август, събота, е отредена за титаните на drum-and-bass културата у нас - лейбъла H.M.S.U.

В последната нощ - 14 август, неделя, Dance Night ще започне с една обичана хип-хоп формация. Scratch Perverts всъщност са много повече от хип-хопъри. DJ-и с дългогодишна история и множество награди от DMC шампионати, те са способни да вземат което и да е парче, от който и да било музикален стил, и да го трансформират по невероятен начин в хип-хоп ритъм. За SPIRIT of Burgas 2011 идват Tony Vegas и Prime Cuts с Back2back DJ сет.

Също като миналогодишния участник в SPIRIT of Burgas - легендарния GrandmasterFlash, Scratch Perverts са пионери в превръщането на грамофона в инструмент за свирене. Множеството търн-тейбъл технологии, създадени и прилагани от тях от средата на 90-те до днес, им отреждат специално място на световната хип-хоп сцена.

Съпортът на британците от Scratch Perverts ще дойде от прочутия БГ хип-хоп лейбъл ILLMATE. Fars, Wosh, Лого5, DJ Darkstep, Diwaddloe, DJ Bashment, The Top Stoppers, Jamez Bongg и Soulization съпътстват и цялата програма на подгряващите клубни национални турове BECK`SPERIENCE THE SPIRIT OF BURGAS. Изявата им по време на фестивала обещава взривяващи моменти с комбинацията от живи барабани и dubstep dj сет, както и шоу на 3-ма DJ-и и 5 MC-та едновременно на сцената.

Още едно име ще се появи в последната вечер, доста преди старта на хип-хоп денс вълната със Scratch Perverts и Illmate. Британската банда SKINDRED ще подгрее DEFTONES. Звукът, характерен за SKINDRED, е смесица от пънк, рок, метъл, реге и електронна музика. Фронтменът Елвис Бенджи Уеб, басистът Дан Пъгсли, китаристът Майки Димъс и барабанистът Аря Годжин заедно са толкова силни и въздействащи в концертните си изпълнения, че от обикаляне по световните сцени нямат време да влязат в студио. Силното желание на публиката да ги вижда често на живо, е причината рядко да записват нови албуми. Публиката на SPIRIT of Burgas 2011 ще ги чуе в ранната вечер на 14 август.


Прочетено: 4134 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ на тела Пролет, кокичета сред тухли жици край пътя Международен Семинар на фризьорите София БЪДИЩЕ горноезеровски циганин трансвагон жажда за светлина Четвърти рожден ден Европейка pepta
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development