Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

IBM чества „Световния ден на доброволчеството” с фондация I Can TooIBM България, фондация, И АЗ МОГА, I Can Too, Център за деца с аутизъм
Ключови думи: IBM България, фондация, И АЗ МОГА, I Can Too, Център за деца с аутизъм
14 Юни 2011, ВторникНа 14 юни (вторник), доброволци от IBM ще продават аксесоари I Can Too в Сердика Център (етаж минус 1) и в Бизнес Парк София и ще популяризират идеите на фондацията, като раздават информативни брошури в цяла София.

IBM България подкрепя фондация И АЗ МОГА / I Can Too с благотворителна инициатива в помощ на Центъра за деца с аутизъм, който организацията създава в гр. Пловдив.

„По повод глобалните чествания на 100 годишния юбилей на компанията, IBM България отбелязва 14 юни като „Световен ден на доброволчеството”.  
На този ден, над 200 000 наши служители по света ще извършват едновременно благотворителни дейности.
Радвам се, че моят екип и аз ще посветим този ден на инициативата I Can Too”, каза Александър Раков – Генерален директор, IBM България.

На 14 юни (вторник), доброволци от IBM ще продават аксесоари I Can Too в Сердика Център (етаж минус 1) и в Бизнес Парк София и ще популяризират идеите на фондацията, като раздават информативни брошури в цяла София.

И ВИЕ МОЖЕТЕ да станете част от благотворителната инициатива за подпомагане на Центъра в Пловдив, като си закупите тениска или аксесоари I Can Too по време на това събитие; изпратите празен sms на 1415.
Може да подкрепите I Can Too и с Ваши идеи, с контакти, както с работа и материали при създаването на Центъра.

И АЗ МОГА вярва, че всеки МОЖЕ да промени света към по-добро......с това, което МОЖЕ най-добре!Прочетено: 4046 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Рози За Майсторите!!!!!!! Храм св.св. Кирил и Методий Жълто подрумиче Конкур глазами зрителя съботно кафе Флора Бургас 2009 Довиждане, лято! Великолепието на Париж от Бутик Маската
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development