Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Демократичната дясна идеология е необходима част от политическия процес



СДС, Бургас, Ваклин Стойновски - позиция за избори
Ключови думи: кмет, избори, Бургас, СДС, Константин Марков
14 Юни 2011, Вторник



Предварителните избори на десницата в Бургас се оказаха звучен шамар за местното ръководство на СДС. Корупционните финансови потоци се отчитат почти изцяло в ГЕРБ, но политическата цена я плати СДС, чийто бургаски ръководители са оперативните лица при отклоняването на европейски средства и рекета върху дребните търговци, работещи върху общински площи.

П О З И Ц И Я
на
Ваклин Стойновски, кандидат-кмет за Местни избори 2011 от ПП "Бургас"

    Предварителните избори на десницата в Бургас се оказаха звучен шамар за местното ръководство на СДС. Корупционните финансови потоци се отчитат почти изцяло в ГЕРБ, но политическата цена я плати СДС, чийто бургаски ръководители са оперативните лица при отклоняването на европейски средства и рекета върху дребните търговци, работещи върху общински площи.

    Демократичната дясна идеология е необходима част от политическия процес. Съвременният свят наложи правотата на някой десни идеи и дори левоцентристките кандидати сме ги адаптирали в програмите си.
    Отворените за обществото вътрешно партийни предварителни избори за излъчване на кандидати са стъпка, която заслужава адмирации с демократичната си същност. Във вчерашния ден аз упражних правото си като бургазлия да участвам в този процес и да "огледам" силата на бъдещите си опоненти през тази есен.
    СДС -1'800 гласа, ДСБ - 800 души?! Защо изчезна десницата в Бургас? Къде остават самохвалните заявки в платени интервюта на г-н Марков и компания за 6-7 места в бъдещия общински съвет? „Полягането” пред ГЕРБ, отказът от самостоятелна кандидатура за кмет наесен оказват влияние. Всички са наясно, че участието във властта в Бургас през този мандат и икономическите позитиви за малцина в ръководството на СДС бяха платени с доверието на редовите симпатизанти.
    Некачествените ремонти и излишни, нецелесъобразни обекти, всички с цел отклоняване на средства по европейските програми, сегашният кмет Николов успя, чрез СКАТ, да закачи на ревера на Костадин Марков. До изборите това заблуждение ще се постарая да бъде разсеяно. Марков е само изпълнител, бенефициентите са началници на началника му.
    Има един друг наболял въпрос, който е в устата на всеки бургазлия и за него са си виновни само СДС. Всеки павилион, всяка маса пред заведение, всеки нов обект си има "миза". Точно дребният и среден бизнес, хората, които вярват в дясната идея получиха един "шериф" от СДС. Всеки лев, който плащат го сравняват с "взятките" при Йоан. Няма нужда аз да говоря за това до изборите. Съгражданите ни коментират, а на вчерашните избори, шефовете на СДС го чуха като звучен шамар под формата на вот.



Прочетено: 5546 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец Бургас Бургас ПЕПИ моите цветя Флора Бургас 2009 pepi Рибарското селище край Бургас Община Бургас pepi KST Bourgas 1975
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development