Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

LEFTFIELD – хедлайнери на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011



11 Юли 2011, Понеделник



Leftfield - едно от най-големите имена на електронната музика в света, e хедлайнер в третата вечер на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011. Стартирал в края на `80те, когато електроника и цикличност са синоними, проектът се отличава с иновативния си интелигентен подход в създаването на денс музика.

Leftfield - едно от най-големите имена на електронната музика в света, e хедлайнер в третата вечер на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011. Стартирал в края на  `80те, когато електроника и цикличност са синоними, проектът се отличава с иновативния си интелигентен подход в създаването на денс музика.

Характерното в звученето им е умелото смесване на хаус музика с реге и дъб, както и вкарването на живи вокали в траковете.

Парчетата, с които публиката винаги ще свързва името Leftfield са Phat Planet (използвано за рекламата на Guinness, определена за най-добрата реклама на всички времена, за телевизионния сериал Beast Machines и във видеоиграта f1 2000), както и Afro-Left и Afrika Shox.

Leftism - първият официален албум на Leftfield и до ден днешен остава сред десетте ключови албума на 90-те. Вторият - Rhythm & Stealth, от 1999г., е номиниран за наградата Mercury Music през 2000та и достига номер 1 в класацията за албуми на Великобритания.

През 2002г. фундаментът на групата - Paul Daley и Neil Barnes разделят пътищата си. Neil се концентрира върху кариерата си на продуцент, а Paul се фокусира върху диджейски изяви. и всеки започва да гради индивидуална кариера на DJ и продуцент. През лятото на 2010г. обаче Neil възражда Leftfield, събирайки музиканти, с които обикаля множество значими фестивали, сред които  Creamfields (Англия), RockNess (Шотландия) и 'Electric Picnic' (Ирландия).

Запазил автентичния дух на някогашния Leftfield, Neil Barnes посреща с голям ентусиазъм всяка своя нова среща на живо с публика. Компанията, в която ще го видим и на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011 на 14 август включва Adam Wren (кийборди), Sebastian Beresford на ударните, и оригиналните вокалисти Djum Djum, Earl 16 и Cheshire Cat. Появата на всички тях се случва с подкрепата на Beck’s – немска марка бира номер едно в света. В синхрон с музиката на Leftfiled брандът също използва иновативен подход в комуникацията с феновете. Марката е първата в сектора на бързооборотните стоки в България, която въведе augment reality технология в своя игра, чрез която в момента раздава билети за Spirit of Burgas.



Прочетено: 3532 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Международен Семинар на фризьорите София ФАРА НА АХЕЛОЙ така е по-добре Американски Кокили за Строители Европейка бургаска среща Инкубатори за люпене на яйца Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development