Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

AMPLIFIER на JACK DANIEL’s РОК Арената на SPIRIT OF BURGAS 2011



08 Юли 2011, Петък



Британският РОК феномен се присъединява към фестивала в Бургас този август.

AMPLIFIER ще бъдат КО-ХЕДЛАЙНЕР на JACK DANIEL’s РОК Арената  в последната вечер на фестивала в Бургас – 14 август, заедно с вече обявената АНЕКЕ Ван ХИРСБЕРХЕН и нейната ГРУПА, която ще закрие вечерта.
За 12 години история AMPLIFIER нямат НИТО ЕДНА промяна в състава си и днес са все така СЕЛ БАЛАМИР (китара и вокали), НИЙЛ МАХОНИ (бас) и МАТ БРОБИН (барабани).

Въпреки че се събират в Манчестър, като идват от 3 различни града, съответно: Лондон, Дъблин и Кардиф (или може би точно заради това), AMPLIFIER успяват да останат заедно и да създадат 3 превъзходни дългосвирещи албума, както и серия фантастични мини издания.

Още вторият албум - ‘Insider’ предизвиква взискателната критика на Острова да ги определи за една от НАЙ-ДОБРИТЕ БРИТАНСКИ РОК ГРУПИ в 21 ВЕК! Третият албум ‘The Octopus’ се появи в началото на 2011 и създаде много нови фенове на феномена AMPLIFIER, за да бъде последван от чисто новото EP – ‘Fractal’.
Дълбочината и красотата на тяхната музика не остави равнодушни и феновете в България, където триото се радва на маниакални почитатели.

“Този първи концерт на AMPLIFIER у нас ще бъде за мен една сбъдната мечта!” – споделя Васил Върбанов от Тангра Мега Рок, по чиято покана групата ще дойде в Бургас.

“Работя по тази идея от няколко години и според мен, дори Сел Баламир, на когото обещах още през 2006, вече не вярваше, че това ще се случи. Но ето, че сега, благодарение на Jack Daniel’s и на Spirit of Burgas, ще можем най-после да гледаме тази фантастична група у нас. Сигурен съм, че това ще развълнува изключително много истинските ценители.”

AMPLIFIER идват в България след съвместни турнета с Porcupine Tree и Opeth, а в момента са основен съпорт в европейските концерти на DREAM THEATER!
И тази година Jack Daniel's РОК Арената на Spirit of Burgas 2011 се програмира от радио Тангра Мега Рок и ще представи силна селекция от български и чужди рок банди.

Както вече ви съобщихме,  джипси пънк шайката от Сиатъл, KULTUR SHOCK ще се представи в събота, 13 август, а сега и AMPLIFIER и АНЕКЕ Ван ХИРСБЕРХЕН на 14 август .
Очаквайте скоро още подробности и за другите участници на сцената.



Прочетено: 3890 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Машините на Леонардо врабец тръби и инсталации Парк в Бургас, Младежки дом Кавказка иглика Строеж с кран Първа копка Долно Езерово Бургас-моста Добро утро камини всичко за отопланието
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development