Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

East coast хип-хоп с ONYX в първата вечер на SPIRIT of Burgas 2011



East coast хип-хоп с ONYX в първата вечер на SPIRIT of Burgas 2011
Ключови думи: East coast, хип-хоп, ONYX, SPIRIT of Burgas
07 Юли 2011, Четвъртък



SPIRIT of Burgas 2011 ще завърши на основната сцена с хип-хоп, но още в първата вечер феновете на жанра ще получат подарък от организаторите, защото ще имат шанс да се срещнат с ONYX. Хип-хопърите от Куинс не идват за първи път в България. Публиката у нас вече ги познава от предишни техни участия в София, но на морския бряг момчетата от Ню Йорк ще стъпят за първи път. при това на най-голямото музикално събитие в страната.

Onyx се събират в края на `80-те и от тогава до днес са се доказали като едни от най-успешните рапъри в света. Още дебютният им албум Bacdafucup е с продадени над 2 000 000 копия за една година, след което става мултиплатинен  и през 1994 г. печели престижната награда Hip Hop Soul Train, измествайки от първото място не кой да е, а класиката на Dr. Dre "The Chronic". Освен това Onyx са двигатели в кариерата на такива култови имена от световната хип-хоп сцена като DMX и 50 cent.

Един от най-големите хитове на Onyx - „Slam”, записан като кавърверсия с Biohazard, участва в саундрака към филма “Judgment Night”. Друг техен хит „Last Days” е включен в наградения с Оскар полу- биографичен филм за Еминем “8 Mile”. Киното не е чуждо на хип-хопърите и по друга линия. Самите те имат роли в множество блокбъстъри, сред които  „Save The Last Dance”, “Light it Up”, “Sunset Park”, “Law & Order”, “Blade”, “CSI Miami” и други.

През 2008 престижното списание "Vibe Magazine" основано от Quincy Jones, обявява албума им "All We Got Is Us" за най-добрия продуциран хип хоп албум.
В края на миналата година те извадиха и най-новия си албум, наречен „Black Rock”. Живите китари и барабани, вкарани в едноименното парче, което със сигурност  Onyx ще изпълнят на основната сцена на SPIRIT of Burgas на 12 август (петък), ще е логичен преход към следващата банда в лайн-ъпа на първата фестивална вечер – пънк метъл величията от Suicidal Tendencies.

Събитието се реализира в партноьрство с Beck’s – немска марка бира номер едно в света, част от концепцията на която е да подкрепя любимата музика на феновете.



Прочетено: 3686 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лалета от Бутик Хозяин причала централна градска тоалетна созопол Краси дъга Кукерландия 2011, Ямбол В очакване на жертвата Фонтанът на Welcome производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development