Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

East coast хип-хоп с ONYX в първата вечер на SPIRIT of Burgas 2011



East coast хип-хоп с ONYX в първата вечер на SPIRIT of Burgas 2011
Ключови думи: East coast, хип-хоп, ONYX, SPIRIT of Burgas
07 Юли 2011, Четвъртък



SPIRIT of Burgas 2011 ще завърши на основната сцена с хип-хоп, но още в първата вечер феновете на жанра ще получат подарък от организаторите, защото ще имат шанс да се срещнат с ONYX. Хип-хопърите от Куинс не идват за първи път в България. Публиката у нас вече ги познава от предишни техни участия в София, но на морския бряг момчетата от Ню Йорк ще стъпят за първи път. при това на най-голямото музикално събитие в страната.

Onyx се събират в края на `80-те и от тогава до днес са се доказали като едни от най-успешните рапъри в света. Още дебютният им албум Bacdafucup е с продадени над 2 000 000 копия за една година, след което става мултиплатинен  и през 1994 г. печели престижната награда Hip Hop Soul Train, измествайки от първото място не кой да е, а класиката на Dr. Dre "The Chronic". Освен това Onyx са двигатели в кариерата на такива култови имена от световната хип-хоп сцена като DMX и 50 cent.

Един от най-големите хитове на Onyx - „Slam”, записан като кавърверсия с Biohazard, участва в саундрака към филма “Judgment Night”. Друг техен хит „Last Days” е включен в наградения с Оскар полу- биографичен филм за Еминем “8 Mile”. Киното не е чуждо на хип-хопърите и по друга линия. Самите те имат роли в множество блокбъстъри, сред които  „Save The Last Dance”, “Light it Up”, “Sunset Park”, “Law & Order”, “Blade”, “CSI Miami” и други.

През 2008 престижното списание "Vibe Magazine" основано от Quincy Jones, обявява албума им "All We Got Is Us" за най-добрия продуциран хип хоп албум.
В края на миналата година те извадиха и най-новия си албум, наречен „Black Rock”. Живите китари и барабани, вкарани в едноименното парче, което със сигурност  Onyx ще изпълнят на основната сцена на SPIRIT of Burgas на 12 август (петък), ще е логичен преход към следващата банда в лайн-ъпа на първата фестивална вечер – пънк метъл величията от Suicidal Tendencies.

Събитието се реализира в партноьрство с Beck’s – немска марка бира номер едно в света, част от концепцията на която е да подкрепя любимата музика на феновете.



Прочетено: 3710 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
изгрев бл.29 вх.7 от прозореца Кръст за Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Воробей от страха полез на стенку Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Флора Бургас 2009 моите цветя КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС СУЕТНОС флора 2008 Художник
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development